elvis Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Wyraziłem tylko swoje zdaje w tej bezsensownej corocznej dyskusji. W ciągu roku zabieram dosłownie 2-3 ryby z ponad setki złapanych.... właśnie z okazji urodzin żony lub innej podobnej. Nie zdradzam się z obecnymi wytycznymi PZW wiec proszę czytaj ze zrozumieniem i daruj sobie uszczypliwe komentarze ze swojej strony nie znając osoby po drugiej stronie ekranu... Edytowane 30 Września 2020 przez elvis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Akurat z tym, że wielkich ryb 70+ jest dużo, sie nie zgodze. Na ostatnich zawodach złowili tylko jedną, rok temu z tego co pamiętam to żadna 70tka nie wyjechała. W tym roku największego jakiego złowiłem miał 60cm. A jeszcze kilka lat temu łowienie 70tek było czymś całkiem normalnym, więc nie wydaje mi się, żeby nagle ryby nauczyły się nas przechytrzać. I to mnie właśnie zastanawia, jak reaguje zarząd, gdy patrzy, że po raz kolejny na zawodach, gdzie przyjeżdżają najlepsze ekipy, są łowione króciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Wyraziłem tylko swoje zdaje w tej bezsensownej corocznej dyskusji. W ciągu roku zabieram dosłownie 2-3 ryby z ponad setki złapanych.... właśnie z okazji urodzin żony lub innej podobnej. Nie zdradzam się z obecnymi wytycznymi PZW wiec proszę czytaj ze zrozumieniem i daruj sobie uszczypliwe komentarze ze swojej strony nie znając osoby po drugiej stronie ekranu...Drogi kolego, przeczytaj ze zrozumieniem pierwsze dwa zdania ze swojego posta i być może mój komentarz stanie się dla Ciebie zrozumiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Drogi kolego, przeczytaj ze zrozumieniem pierwsze dwa zdania ze swojego posta i być może mój komentarz stanie się dla Ciebie zrozumiały.W pierwszych 2 zdaniach zgadzam się z Tobą a nie z podejściem PZW co jasno argumentuje w kolejnych zdaniach postu. Od wielu lat neguje tu obecna politykę jaką stosuje się na wodach Opolszczyzny, szczególnie Turawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Nie możesz zgadzać się ze mną, bo moje zdanie jest zgoła odmienne. Cofnij się o kilka postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek_d Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Czemu na tym forum jak sandacz bierze wszyscy siedzą cicho a jak zrobi sobie przerwę w żerowaniu to wielka dyskusja zakazy, limity wymiary itp ?To że teraz nie bierze to nie znaczy że go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Zawsze tak jest kolego. My jeździmy tylko w przerwie dostawy świeżych informacji[emoji16] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 To że teraz nie bierze to nie znaczy że go nie ma.Sandacz JEST ale tylko MAŁY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek_d Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 To dlatego, że przez kilka lat bardzo niewiele przybywało małych. Te co były rosły coraz większe i było ich coraz mniej. Dlatego teraz brakuje dużych. Na szczęście od dwóch, trzech lat co roku dużo przybywa i niedługo znów i duże będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Na szczęście od dwóch, trzech lat co roku dużo przybywa i niedługo znów i duże będą.Boże...???????????? Edytowane 2 Października 2020 przez Kokot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Pozostaje cierpliwie czekać na cudowne rozmnożenie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 W Rybaczówce szukają właściciela łodzi, ktoś może zna i dałby mu znać. Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Ubot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 W Rybaczówce szukają właściciela łodzi, ktoś może zna i dałby mu znać.Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu TapatalkaJak trzeba zapłacić, to zawsze znajdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) ... ona jest z ołowiu ??? , że tak ładnie poszła pod wodę ... ... czy została uszkodzona ??? Edytowane 3 Października 2020 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Strach taką pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) Pewnie w bakiście było dużo filetów z sandacza i poszła na dno ;-) Edytowane 4 Października 2020 przez Piterson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Pytałem wczoraj to ponoć zatopiona przez deszcz a nie mają telefonu do właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Zapewne po ostatnich "sukcesach" właściciela łódka popełniła rytualne sepuku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Panowie warto teraz pchać się na Turawe, przy takich poziomach wody? Czy lepiej odpuścić sobie zaporówki na tą chwile?Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) Wody jest w brud jak na polowe października, choć od kilku dni jest delikatne zrzut...Ja jadę już jutro ???? Edytowane 21 Października 2020 przez elvis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Woda dobra tylko ryby niekoniecznie chcą współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 No dobra, dzieje się coś czy nie? Nie było mnie tam cały miesiąc i chyba jednak trochę tęsknię... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Coś tam się dłubie, głównie króciaki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) Wywalczony, wypływany, wyrzucany i wypuszczony C&R ????????✌️ Edytowane 27 Października 2020 przez Spider1987 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi