Damiano Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Czy na rybaczówce jest ten sam gospodarz co w zeszłym roku?Nie, nie ma wcale. Jest ogłoszenie o naborze, a co? miałeś na pieńku z nim:)) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Nie, nie ma wcale. Jest ogłoszenie o naborze, a co? miałeś na pieńku z nim:)) Jest już nowy, a nawet dwóch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 To jak teraz jest że slipowaniem?Rybaczowka działa normalnie?Kto kasuje pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Do kasowania pieniędzy zawsze się ktoś znajdzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 A na Turawce cisza,spokój.Same króciaki...Łodzi bardzo mało (chyba przez upały ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Już w kwietniu limity w zamrażarkach się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Jest już nowy, a nawet dwóch O proszę, jak byłem w zeszłym tygodniu to jeszcze nikogo nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 https://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/221385/60/podpisanie_umowy_na_dofinansowanie_zarybien_zbiornikow_retencyjn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IMMORTAL Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Podpowie ktoś gdzie można nockę pod namiotem przekimać , tak na dziko przy łódce , grill itp. (najlepiej blisko rybaczówki).Jadę w sobotę po południ będę wędkował do późnego wieczora i w niedzielę rano ale nie wiem gdzie mogę przekimać i coś zjeść na ciepło z grilla. Zaraz obok jest stowarzyszenie Ventura. Można tam rozbić się z namiotem. Teren ogrodzony, jest miejsce na samochod i slip. Wysłane z mojego LM-Q850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 100 tysięcy na 3 zbiorniki - to jak posiadanie w portfelu 5-cio groszówki.Z tego zapewne 40 % zostanie przeznaczone na fikcyjne faktury czyli zakup ryb na papierze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Ja myślę że czasy fikcyjnych faktur wkońcu przeszły do lamusa, tym bardziej jeśli chodzi o dofinansowania, wątpię żeby komuś opłaciło się ryzykować z tak niewielką kwotą, może jakby chodziło o 100 mln to rozumiem, ale 100 tys to śmiech na sali.Ale dobrze że coś drgnie żeby trochę odbić się od ściany, dobrze by było gdyby poszła większa ryba a nie kijanki wtedy miało by to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Na Turawie kilku właścicieli ośrodków zainteresowanych by w wodzie była ryba jest obecnych przy zarybieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 (edytowane) Dzisiaj spędziłem ładnych kilka godzin na łodzi...Próby na głębokim,płytkim...Na ciężko,lekko...Na echo zero ryby...A pstryki?Zapomnij... Ten stan trwa już od początku sezonu...Wnioski?Nasuwają się same...I tak już podobno jest od dłuższej chwili.Łodzi było może z 10...Jeszcze rok,dwa lata wstecz w wolne dni pływały tłumy. Nawet przyjezdnych brak,frytkosprzedawcy i inni podobni bez humoru... Edytowane 26 Czerwca 2021 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Niestety smutne to ale prawdziwe.Zbiornik nie wytrzymał presji wędkarskiej, złej gospodarki PZW , kłusowników, etc.Taki klimat panuje w Polsce..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Nie wiem jak w Polsce, ale w Turawie sandaczy nie widać nawet na echosondzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Nie wiem jak w Polsce, ale w Turawie sandaczy nie widać nawet na echosondzie.Może ich ewolucja poszła w kierunku technologi STEALTH. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Podobnie od tygodnia bez kontaktu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Jeśli szukacie ryb w jeziorze Turawskim to zapewne robicie to w złych miejscach, Podaję jedną z najlepszych miejscówek gdzie znajdziecie wszystkie roczniki: 50.7400557, 18.0536994 Powodzenia i udanych połowów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 50.7400557, 18.0536994Widzę sandacze przeskoczyły tamę, mamy to co chcieliśmy, pustynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Dziwne, że nikt filetów nie wstawia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 A co? Tak biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Niestety tam już nie ma co brać, chyba że poza jeziorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 A może ludziska zmądrzeli i się nie pucują, żeby nie ściągać hordy napalonych wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Dobrze by było. Ale niestety nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Jedyne co złapałem w ciągu ostatnich 3 tygodni to grube 50… zł mandatu za brak kamizelki na łodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi