DominikSy. Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Spałem kiedyś w Jowiszu, wszystko poprawnie i łazienka w pokoju i dobry schabowy w barze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Pokoje w ośrodku Syrenka lub Wiking.Poważnie polecasz Syrenkę gościowi, który chce wpaść z rodzinką? O ile jeszcze zrozumiem wędkarski wypad w spartańskich warunkach, to rodziny do slumsu bym nie zabierał - no chyba, że ktoś chcę przenieść się w czasie i ponownie zawitać do PRLu. Nie jest to żaden atak na OW Syrenka, bo jak nie było gdzie to i ja tam spałem, ale jest różnica między - Dobra, biorę bo jadę na ryby i nie ważne jaki będzie pokój, bo będę tam spał ze 4h, a czymś w stylu biorę rodzinę i chcę odpocząć w spokojnym i przytulnym miejscu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Ktoś wie co to za ćwiczeniach wojskowych od paru dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Ponoć szukają ostatnich sandaczy ponad 60 cm, ale jak na razie bez efektów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) To desant. Wody Polskie przejmują zaporówki, zaczęli od ,, najbardziej rybnej ,, Turawy. Trzeba się okopać na pozycjach. Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Spider1987 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Najbardziej rybnej w całym powiecie Turawskim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Opolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Znalezione chwilę po godzinie 17.... rzucam, rzucam, zmieniam ciężar, barwę, kolejne modele przynęt.... prowadzę wysoki wolny opad, zmiana na duży ciężar.... nic... no to delikatne szuranie, małe podskoki... wciąż nic... aż o 17:30 odpaliły... Nie miał znaczenia kolor, modle gumy czy jak ją prowadzę... po prostu 30 min żarcia! Ponad 20 brań, około 10-11 ryb wyjętych... niestety rozmiar od 20 do 42 cm... jest to pierwszy raz jak w tym roku namierzyłem je na echo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) Znalezione chwilę po godzinie 17.... rzucam, rzucam, zmieniam ciężar, barwę, kolejne modele przynęt.... prowadzę wysoki wolny opad, zmiana na duży ciężar.... nic... no to delikatne szuranie, małe podskoki... wciąż nic... aż o 17:30 odpaliły... Nie miał znaczenia kolor, modle gumy czy jak ją prowadzę... po prostu 30 min żarcia! Ponad 20 brań, około 10-11 ryb wyjętych... niestety rozmiar od 20 do 42 cm... jest to pierwszy raz jak w tym roku namierzyłem je na echo Ja bym tutaj takich rzeczy nie pisał bo się jutro po 17 tłoczno na Turawie zrobi . Edytowane 26 Sierpnia 2022 przez cabage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Ja bym tutaj takich rzeczy nie pisał bo się jutro po 17 tłoczno na Turawie zrobi . Niech próbują! Kawał wody do przeszukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Znalezione chwilę po godzinie 17.... rzucam, rzucam, zmieniam ciężar, barwę, kolejne modele przynęt.... prowadzę wysoki wolny opad, zmiana na duży ciężar.... nic... no to delikatne szuranie, małe podskoki... wciąż nic... aż o 17:30 odpaliły... Nie miał znaczenia kolor, modle gumy czy jak ją prowadzę... po prostu 30 min żarcia! Ponad 20 brań, około 10-11 ryb wyjętych... niestety rozmiar od 20 do 42 cm... jest to pierwszy raz jak w tym roku namierzyłem je na echo Jakby Ci to napisać... Taki sierpniowy standard, na wielu wielu wodach, dotyczący tego gatunku No gdzie bym nie łowił w sierpniu jak do tej pory to tak mam, że ryby są mega kapryśne, mają krótkie okresy żerowania i więcej dłubaniny niż wędkowania.Na szczęście czasem coś tam idzie wydłubać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 I nie zawsze jest to ok 17. Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 I nie zawsze jest to ok 17.TomekBa, zazwyczaj jest to kilka razy o kompletnie innych porach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 No ale 11 krótkich!!! Kosmos!!! Nie ma to jak dobre echo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Wczoraj warunki bez zmian i zachowanie podobne ar coś tam dało się wyjąć. Zgadzam się w pełni ze sierpniowe dranie są dość kapryśne. @Sailfish - ty masz jakiś problem, kompleks? Czy to zwykła zazdrość? Praktycznie za każdym razem komentujesz moje wpisy prześmiewczo. Coś Ci zrobiłem? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Kurduple napychają się na potęgę… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Kurduple napychają się na potęgę…Poszły już na trochę głębsza wodę. Czy dalej okupują 3-4m miejscówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 O dziwo łowiłem brodząc od 22:30 do 24 na wodzie 30-12cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 https://opole.naszemiasto.pl/jezioro-duze-w-turawie-nowatorska-metoda-oczyszczania-wody/ar/c1-9016375 Ktoś widział te urządzenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimret Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 https://opole.naszemiasto.pl/jezioro-duze-w-turawie-nowatorska-metoda-oczyszczania-wody/ar/c1-9016375 Ktoś widział te urządzenia??Tak, widziałem. Stało koło mostku w Dylakach, to był taki kontener morski w środku jakieś filtry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Dzisiaj ZO Opole ogłosił wyniki 3 tury Grand Prix o Mistrzostwo Okręgu Teamów Spinningowych, które odbyły się w niedzielę na Jeziorze Turawskim. Nie złowiono ani jednego sandacza. Na 154 złowione okonie, największy miał 28,3 cm. Odra wytruta, Turawa wyjedzona. W przyszłym roku zostaje tylko Szwecja. ZO Opole nadal ma się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Kartonowy kraj to i kartonowe łowiska ,, Najlepsze i najrybniejsze w Europie ,,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Kartonowi wędkarze ...wiecznie głodni. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 jak to jest nikt nie zabiera a ryby niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Dzisiaj ZO Opole ogłosił wyniki 3 tury Grand Prix o Mistrzostwo Okręgu Teamów Spinningowych, które odbyły się w niedzielę na Jeziorze Turawskim. Nie złowiono ani jednego sandacza. Na 154 złowione okonie, największy miał 28,3 cm. Odra wytruta, Turawa wyjedzona. W przyszłym roku zostaje tylko Szwecja. ZO Opole nadal ma się dobrze.Jprdl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi