filu0303 Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Dzisiajna 0, oprócz skubnięć małych sandaczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Radzę uważać przy wypływaniu z Rybaczówki, niby wiem jak ten kanał idzie a i tak pogiąłem śrubę, zresztą nie ja jedyny - stan jest niski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Trochę im się tam te bojki rozjechały, podobno w tym roku kanał idzie do ponownego przekopania ... Radzę uważać przy wypływaniu z Rybaczówki, niby wiem jak ten kanał idzie a i tak pogiąłem śrubę, zresztą nie ja jedyny - stan jest niski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Korzystał ktoś ze slipu na Rybaczówce w weekend? Da się wodować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Korzystał ktoś ze slipu na Rybaczówce w weekend? Da się wodować? Dość spontanicznie przyjechałem z Wrocławia 1.11 i zastałem karteczkę na bramie z informacją że nieczynne. Jak się umówisz wcześniej to ci pewnie otworzą. Da się jeszcze zwodować. Uważać trzeba szczególnie przy ostatniej bojce, przy tym stanie wody sznur kotwiczny bojek jest za długi więc w zależności od wiatru oznaczenie kanału jest dość umowne. 1.11 zwodowałem się u sąsiadów tam miejscami było 40 cm wody. Przy ostatniej bojce musiałem wyjść z łodzi, ( wody po kostki ) i wepchnąć łódź do rowu... także z przygodami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Jakieś wieści z dzisiejszych zawodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Na kilkanaście ekip 4sandacze, 6szczupaków i parę okoni. Bez szału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbaig Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Woda idzie mocno w gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 W odróżnieniu od pogłowia sandacza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Przed AngelSpitzem dryfuje zielona łódka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Pisałem o tym jakiś czas temu, teraz wody mniej więc udało się do niej dojść spacerkiem i zrobić zdjęcia. Odpoczywa przed Angelspitzem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 19 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 W czwartek pływałem i namierzyłem tylko jeden namiot wędkarzy łowiących z gruntu "leszcza" na rosówkę. Słabo widzę początek sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi22 Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Witam. Panowie gdzie się wodujecie i za ile ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 31 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Ja najczęściej koło "Trybuny" za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelcyn Opublikowano 31 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Ja najczęściej koło "Trybuny" za darmo. Gdzie jest "Trybuna"? Jak wpisuję w google to wyskakują mi artykuły o Turawie w Nowej Trybunie Opolskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Jak tam na turawie? Dzieje się dziś cos ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Dawne domki Trybuny Opolskiej. Ostatnie przed więzieniem od strony zachodniej. Dojazd ulicą Wędkarską do końca, następnie w prawo a później w lewo w dół. Wszędzie zakaz ruchu ( za wyjątkiem Wędkarskiej - tu tylko zakaz zatrzymywania się i postoju ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Jak tam na turawie? Dzieje się dziś cos ciekawego?Jak co roku "desant w Normandii". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Na 85 łódek, które stały w zasięgu wzroku, na jednej wyjęli sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 To jezioro umiera a ZO PZW jak zwykle ma to gdzieś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Jak na otwarcie pusto, zarówno łódek jak i sandaczy. Wbrew prognozom pogoda świetna. Pojedyncze szczupaki niepowalające wielkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Gdzie Ty @elvis pływałeś,że łódek nie widziałeś,na średnim????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 W porównaniu do kilku lat wstecz kiedy ciężko było się przemieszczać? Dziś nie było najazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 2 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 W porównaniu do zeszłego roku myślę, że był najazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Na 85 łódek, które stały w zasięgu wzroku, na jednej wyjęli sandaczaCzyli tradycji stało się zadość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi