deywed12 Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Ruszyły jak wściekłe… rozmiarowo nie przekraczają 25cm!Może złota alga się zbliża i się pochowały To akurat nie jest temat do śmieszkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonek433 Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Cześć Panowie Mam pytanie gdzie aktualnie można się wodować na Turawie w godzinach wczesno porannych 3-4 rano ?Grobla 60zl Rybaczówka wiadomo jak jest aktualnie z otwieraniem slipu jak ktoś będzie przed 8 to super Czy gdzieś da radę się normalnie zwodować nie wjeżdżając pod zakaz ? Kiedyś wodowałem się na Jowiszu ale postawili słupki betonowe i po wodowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Po co chcesz się wodować?Popływać czy pomachać przynętami?Z tego co się orientuję to i jedno i drugie nie ma sensu...A wodowanie to przed więziennym od strony południowej za free... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Dla porównania, kraj w którym nie ma "racjonalnej gospodarki rybacko-wędkarskiej" oraz operatów rybackich. Dzisiaj minął jedenasty dzień pobytu. Przez ten czas wyjęliśmy z żoną grubo ponad 200 sandaczy ( wszystkich roczników). Dzisiaj pływałem sam 8 godzin - 40 wyjętych, w tym 11 dobrych, w tym 2 kabany. Płakać się chce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Turawę zjedli racjonali wędkarze, ale tak długo trwała agonia tej kałuży szczawiowej (: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelcyn Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Dla porównania, kraj w którym nie ma "racjonalnej gospodarki rybacko-wędkarskiej" oraz operatów rybackich. Dzisiaj minął jedenasty dzień pobytu. Przez ten czas wyjęliśmy z żoną grubo ponad 200 sandaczy ( wszystkich roczników). Dzisiaj pływałem sam 8 godzin - 40 wyjętych, w tym 11 dobrych, w tym 2 kabany. Płakać się chce.Łał.! Brawo! I widzę, że nie tylko mi żona towarzyszy podczas wędkarskich wypraw.A też Ci leje tyłek jak mi? W piątek ruszam znów na tydzień, ale my na jezioro szczupakowe. Szczupaki nas kochają, s sandacze coś nie lubią Raczej to kwestia naszych (słabych) umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Dla porównania, kraj w którym nie ma "racjonalnej gospodarki rybacko-wędkarskiej" oraz operatów rybackich. Dzisiaj minął jedenasty dzień pobytu. Przez ten czas wyjęliśmy z żoną grubo ponad 200 sandaczy ( wszystkich roczników). Dzisiaj pływałem sam 8 godzin - 40 wyjętych, w tym 11 dobrych, w tym 2 kabany. Płakać się chce.Cezary,ale Szwecja ma tysiące jezior i tylko 10 milionów ludzi.Oczywiscie nie usprawiedliwiam naszych gospodarzy,bo napewno mozna lepiej zarządzać naszymi? wodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Łał.! Brawo! I widzę, że nie tylko mi żona towarzyszy podczas wędkarskich wypraw.A też Ci leje tyłek jak mi? W piątek ruszam znów na tydzień, ale my na jezioro szczupakowe. Szczupaki nas kochają, s sandacze coś nie lubią Raczej to kwestia naszych (słabych) umiejętności. Nam zostało od dzisiaj jeszcze 16 dni. Szczupaki (na szczęście) nie biorą. Dzisiaj był pierwszy ( 80 ) na sandaczowej miejscówce. No ale cicho, sza. to wątek o Turawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Dla porównania, kraj w którym nie ma "racjonalnej gospodarki rybacko-wędkarskiej" oraz operatów rybackich. Dzisiaj minął jedenasty dzień pobytu. Przez ten czas wyjęliśmy z żoną grubo ponad 200 sandaczy ( wszystkich roczników). Dzisiaj pływałem sam 8 godzin - 40 wyjętych, w tym 11 dobrych, w tym 2 kabany. Płakać się chce.Daj pinezke na priva, sprawdzę czy mówisz prawdę ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Jak dzisiejsze zawody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonek433 Opublikowano 16 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 Po co chcesz się wodować?Popływać czy pomachać przynętami?Z tego co się orientuję to i jedno i drugie nie ma sensu...A wodowanie to przed więziennym od strony południowej za free...Popływać i pomachać, wiem że za więzieniem da radę się zwodować od strony zapory, Niestety trzeba wjechać pod zakaz a na koncie mam 13 punktów więc nie chce ryzykować. Myślałem że może jest jeszcze jakieś inne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 16 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 Spoko. Policja już opuściła posterunek na Średnim. Jak przyjedziesz rano, to na 99,9 będzie OK. Tylko pytanie: PO CO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Coś się dzieje? U mnie po miesiącu nieobecności wciąż słabizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Chcemy pojechać z kumplem na dzień i noc łowienia nad Turawą. Ale prawidzwy cel - to testowanie nowego namiotu dachowego. Czy ktoś podrzuci priv, dobrą pinezkę, gdzie można autem terenowym ustawić się przy samym brzegu na równym podłożu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Chcemy pojechać z kumplem na dzień i noc łowienia nad Turawą. Ale prawidzwy cel - to testowanie nowego namiotu dachowego. Czy ktoś podrzuci priv, dobrą pinezkę, gdzie można autem terenowym ustawić się przy samym brzegu na równym podłożu? Biorąc pod uwagę obecny stan wody to ciężko się rozbić przy samym brzegu. Może mało klimatycznie jak na wasze założenia ale chyba stanica pzw jest mimo wszystko najlepszą opcją. W weekendy jeszcze bramę otwierają.http://airmax.pl/kamery/turawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Nie musi być przy samej wodzie, to nie problem A da się tam w tym miejscu łowić z brzegu spinningiem? Czy 100m od brzegu jest 30cm wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Ryba jest już zgrupowana w korycie, z brzegu słabo z dostępem. 2 tygodnie temu widziałem jeszcze trupiarzy na brzegu od strony stanicy, ale jak to teraz wygląda, nie wiem.Raczej proponowałbym zorganizowanie sobie łodzi na miejscu... zadzwońcie do Janika może, na stanicy łodzie mieli składać w zeszły weekend ale czy poskładali nie wiem - do ustalenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Ryba jest już zgrupowana w korycie, z brzegu słabo z dostępem. 2 tygodnie temu widziałem jeszcze trupiarzy na brzegu od strony stanicy, ale jak to teraz wygląda, nie wiem.Raczej proponowałbym zorganizowanie sobie łodzi na miejscu... zadzwońcie do Janika może, na stanicy łodzie mieli składać w zeszły weekend ale czy poskładali nie wiem - do ustalenia...dzięki za te informacje, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaflo Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Hej, czy ktoś się aktualnie wodował na stanicy PZW? idzie jeszcze wypłynąć? tak, wiem nie ma ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Tak wyglądają obecnie tarliska... brakuje dobre 1-1,5 metra wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Tak wyglądają obecnie tarliska... brakuje dobre 1-1,5 metra wodyU mnie to samo.Pożyczyłem dzisiaj od ziomka tetona do 3g i "pojechałem na wzdręgi" nad staw.Sam szlam, wody nie ma No cóż... Pojechałem na kiedyś często odwiedzane starorzecze.Tam to już nawet krzaki rosną gdzie wcześniej łowiłem szczupaki i wzdręgi/liny.Susza jak się patrzy Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Powodzenia na otwarciu sezonu sandaczowego 2025. Niech moc będzie z Wami. Ogień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Sinica już zaczęła sezon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja No bardzo ciekawi mnie jak jutrzejsze wyniki...Niestety ponownie będę nieobecny(ale gorąca linia z kumplami działa )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Ostatnie odliczanie. Pytanie tylko czy do sukcesu czy porażki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi