ximus Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Ciekawe czy no kill do 01.07, a potem limit 1 szt by coś poprawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Pilnie potrzebne zmiany w ZO PZW Opole żeby cokolwiek ruszyło. Czy no kill? No nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Po co bo kill, przecież tam już prawie nikt nie wędkuje. Cały sezon szłam pływający jako wyspa po jeziorze. Ostatnio mimo przymrozków woda wciąż zielona. Tu potrzeba zmian wielosystemownych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Właśnie dlatego. Na Zalewie Zegrzyńskim też było wytłuczone do tego stopnia, że Majki Pleciona satyry kręcił na swoim yt. Ale się odradza, czego dowodem post Zegrze. Skoro zalewie o nierównie wiekszej presji daje radę... Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek_d Opublikowano 14 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października No kill nic nie da. To co wyciągają wędkarze to nic. A przecież 2 lata temu było sandaczy do 30 cm w brud i jeszcze więcej. Co się z nimi stało ?Trzeba zrobić porządek z wydrami, kormoranami i sumami, wtedy może coś odrzyje.PZW zrobiło tarliska w zatokach, ale chyba dla wyder, które mają tam wyżerkę. Ryby w ich pobliżu już prawie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi