chlodnica Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) @Syfon...Opis miesiąca...[emoji6]Gdzie trzymasz łajbę? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Grudnia 2019 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 @Syfon... 13 piątek mamy dopiero dzisiaj... Ł>> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Na trzy łodzie które wypłynęły wczoraj z naszej stanicy, na jednej złapali sandacza. Nie na mojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Wstałem rano.Oskrobałem szyby w samochodzie. Dojechałem nad jezioro. Łamiąc centymetrową warstwę lodu dotarłem do łódki. Następną godzinę odkuwałem lód z łódki. Kolejne 15 min nosiłem graty na łódkę. Po 20 min dotarłem na koryto. Po czterech godzinach bezskutecznego biczowania wody dałem spokój. Niestety mój silnik też. Powrót z koryta na wiosłach zajął mi godzinę i dziesięć minut. Najgorzej było przy brzegu bo musiałem się przebijać przez krę. Dziesięć metrów od brzegu nie dało się już płynąć i musiałem wysiąść. Niestety poziom wody w tym miejscu był wyższy niż krawędź moich gumowców. Wyciągnąłem łódkę na brzeg i zacząłem rozładunek. Dotarłem do samochodu. Za szybą czekało wezwanie na policję w Ozimku. Postanowiłem załatwić sprawę od razu. Po dwóch godzinach czekania na twardym krześle w z mokrymi nogami otrzymałem wreszcie kwitek do zapłaty. Kiedy dotarłem do domu, było już ciemno. Znowu wykonałem kawał dobrej, nikomu niepotrzebnej roboty. Dzień jak co dzień na Turawie. Szkoda tylko, że tym razem tak drogo.Z którego paragrafu cię ustrzelili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 https://airmax.pl/kamery/turawaDawno mnie tam nie było...Gdzie ten lód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 U nas wczoraj do około 20m od brzegu było zamarznięte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Z którego paragrafu cię ustrzelili? Za wjazd ( i parkowanie) pod zakaz ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karper Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 hejka, weckend to trzeba by odwiedzic turawe, troche pomachac wendą, moze ryby jakie bendą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 A kiedy koniec weckendu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karper Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 ale marnie to widze bo wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Za wjazd ( i parkowanie) pod zakaz ruchu.Gdzie zostawiłeś zaparkowany samochod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karper Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 nie pojechałem bo miało wiac a tu k......a nie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Tylko leje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Jutro Bede walczył 4 dni ☺☺☺zobaczmy czy faktycznie nic nie bierze ☺☺☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Daj znać gdzie się zwodujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Spokojnie mozesz sie wodowac na syrece na slipie gładko poszlo ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Spokojnie mozesz sie wodowac na syrece na slipie gładko poszlo [emoji5]Panowie a ile sobie na syrence życzą za wodowanie? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Tego nie wiem bo ja śpię i Pana Wojtka wiec darmo .Ale mysle ze za 20 zl nie więcej .zadz zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 W syrence slipowanie tylko dla gości "hotelu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Nie ma sensu slipować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Turawa to już mit... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Dzisiaj na wodzie dominowali goście. Równie nieskuteczni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 I podobno niektórzy byli kontrolowali. Owszem, widziałem szybko przemieszczający się obiekt w okolicach zapory i wzdłuż wału. Może UFO? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Są jeszcze ryby na turawie i jakoś biorą 1-2-3 szt za wyjazd są .... Dziś na dwóch 4 ryby za to ładne wszystkie w granicach 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Kolega z TYCH Janików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi