Delux Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jezeli wśród uzytkownikow naszego forum jest ktos kto mieszka we francji lub posluguje sie jezykiem francuskim bardzo prosze o kontakt pw. Potrzebuje wsparcia w poszukiwaniach czesci do leciwego juz kija garbolino a z tego co udalo mi sie ustalic to w garbolino nie sa dostepne i jedyna szansa to francuskie fora wedkarskie lub portale aukcyjne. Niestety francuskiego nie znam stad licze ze jest wsrod nas ktos kto bylby w stanie mi pomoc. Wedka ma dla mnie wartosc sentymentalna stad starania o znalezienie oryginalnego skladu na podmiane tego ktory niefortunnie zostal przytrzasniety drzwiami samochodu... [emoji26] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Podaj serie-model. Jakies dwa mam,a moze u kolegi jeszcze cos sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Mam kumpla we Francji. Napisz co potrzebujesz. Przekażę Mu i Ci poszuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Potrzebny jest środkowy skład od "Garblino Spirline Radier 3/300 8/25g, Nylon 15 a 25/100, Carbone HR Kevlar, Special vairon mort" jestem w stanie również kupic całą wędkę. Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Bandit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 To nie pomoge mam Spirline,ale GSP 232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi