kocmyrz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Hej, Czy wiecie jak mogę opłacić składkę jedno lub trzydniową dzisiaj na OM, po stawce dla członków PZW?! Zarejestrowałem sie do tego serwisu e-0koń ale tam mam do wyboru jedynie zezwolenia po cenach dla niezrzeszonych?! Będę wdzięczny za pilną pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Bo musisz podać dane z karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jakiej karty? Oznaczylem sie jako zrzeszonego podalem wszystkie dane - choc mojego koła o dziwo nie ma na liście i dalej wyswietlaja mi sie jedynie opcje dla niezrzeszonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Kiedyś miałem podobnie jak kupowałem na suwalskie. Upewnij się, że wypełniłeś wszystkie dane. Wyloguj się i zaloguj ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 "Zaznacz tu czy jesteś zrzeszony w PZW" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi