Strumyk Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 https://spinningshop.pl/blank-bonanza/17474-seeker-s-glass-trout-sp704.html Tu masz np. lekki muchowy blank PacBay. Fajny pod okoniówkę. Do nich trzeba dzwonić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Czy miał ktoś styczność lub ma wędkę na blanku Arctos ASB993-2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaEL Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Blanki Tradition - ale od 2003 już chińskie - stały u Wojtka w przegródkach przez kilka ładnych lat, i nikt ich nie chciał, choć były wyjątkowo tanie - coś około 200 złotych. Woleli Scotta G.. One i ówczesne RX6 były prawie identyczne - miały tego samego konstruktora..Różnica między TR a RF sprowadzała się do niewielkiej materiałowej różnicy. Pierwszą firma określała jako IM6, a drugą pomiędzy IM6 a IM7 - przy tej samej wadze i wymiarach. Wieloskłady też produkowali.. Dużo było bardzo podobnych, prawie nieodróżnialnych blanków - Avid i Premier przed IPC, czy Perigee oraz IM700 - czemuś nie kupował ?Od razu że nikt nie kupował Kupiłem zarówno Perigee jaki i Traditiona- tą ostatnią piątką o akcji medium łowi obecnie mój syn. I chociaż sam oceniałem ją jako kij do krótkich i średnich dystansów, Adam Sikora bez wysiłku odwinął na niej całą linkę, pokazując mi różnicę pomiędzy Mistrzem Świata, a....nie mistrzem świataPS Traditiony dwa lata temu były dostępne zagramanicą za100 usd/sztuka. Obecnie nie sprawdzałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Cześć Michał, gdzie żeś przepadł ?! Świetne i niedrogie, muchowe blanki bywały w Wojtka, ale mało kto potrafił je docenić, a on sam nie był i nie jest przesadnie ekspansywny. U mnie dwa "żółtki" zostały. Stare czasy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaEL Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Cześć Michał, gdzie żeś przepadł ?! Świetne i niedrogie, muchowe blanki bywały w Wojtka, ale mało kto potrafił je docenić, a on sam nie był i nie jest przesadnie ekspansywny. U mnie dwa "żółtki" zostały. Stare czasy.. Chciałbym napisać, że byłem z misją naukową na Spitsbergenie albo opływałem samotnie świat jak kapitan Baranowski ale raczej koncertowo marnowałem czas. Synowie mi trochę podrośli i młodszy też jest wędkarzem, więc jak również częściej łowię.Serdeczne Cześć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Eee,, chyba coś lepszego sobie sprokurowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi