joker Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Aż oczy bolą patrzeć, jakby to powiedział Wacław Jarząbek Rewelacyjna rzecz taki straganik ze sprzętem z poprzednich wieków. Czy ja bym stamtąd wyszedł przed zamknięciem lokalu, mam wątpliwości 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 I my wychodziliśmy z ostatnimi wystawcami a na finiszu robiliśmy ostatnie zakupy (ja kupiłem np. spakowany już system "Krokodyl" House of Hardy ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Bardzo przyjazny artykuł, literatura w moim stylu, mało literek dużo obrazków 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Super wyjazd i super relacja! Z mojej karty płatniczej, to dym by szedł taki, że na tej giełdzie byłoby trzeba po omacku chodzić! Dziękujemy @BOB1! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ojjj polubili by cię Holendrzy ... bo bardzo lubią lokale, w których mało co widać z powodu dymu (źródłem wcale nie jest karta płatnicza) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ojjj polubili by cię Holendrzy ... bo bardzo lubią lokale, w których mało co widać z powodu dymu (źródłem wcale nie jest karta płatnicza) ...To może to nie dym, tylko mgła od tych źródeł, czy kanałów!.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ojjj polubili by cię Holendrzy ... bo bardzo lubią lokale, w których mało co widać z powodu dymu (źródłem wcale nie jest karta płatnicza) nom, za to da się zapłacić kartą ;-) w "tych lokalach" haha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Nie zgłębiajmy tematu bo i tak nie napiszę "uzupełnienia" artykułu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol50 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 @BOB super relacja Dziękuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Nie zgłębiajmy tematu bo i tak nie napiszę "uzupełnienia" artykułu Nie drążę dalej, kto zechce to sam sprawdzi [emoji3] "jak to jest" [emoji3] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO70 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Holandia - piekny kraj , pełen kanałów ale i tez dostep do morza . W latach 90-tych mieszkałem troche w Holandii i do dziś załuje że nie łowiłem ryb na holenderskich wodach , szczególnie widząc zdjęcia i tak fajny reportaż . Ale przynajmniej zostały wspomnienia pieknego kraju i fajnych ludzi których poznałem podczas pobytu w Nl. Łąki kwiatów na wiosnę - jak wracałem z pracy a kwitły hiacynty wystarczyło otworzyć szybę i nie potrzeba było odświeżacza , cudowny zapach . Bajkowy kraj , załuję że nie zostałem na stałe .Pozdrawiam autora reportażu .Dzięki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi