Sylwek1981 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Świetny kij. Dla mnie ideał na bolenie. W żadnym razie nie jest pałowaty. Pięknie pracuje i trzyma rybę. Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Sylwek1981 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Może mi ktoś powiedzieć o Blanku rx8 RX8 XST1144F 290 10-28 ??Poszukuje pomocy czy będzie idealny pod bolenie nie palowaty.Jeżeli ktoś chce pomoc to zapraszam pW.Jak ciężkich przynęt chcesz używać,pytam bo może potrzebujesz 1143 różnica między nimi jest znaczna a co za tym przyjemność łowienia. Posiadam 1144 i łowiłem 1143 gdybym miał dziś wybierać kij na Bug pod bolenia wybrałbym ten z 3 na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Bardzo fajny kijek. Łowiłem nim przez jakiś czas bolki na zaporówkach i Wiśle. Okazał sie jednak delikatnie za długi , teraz śmigam batsonem 260 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi