mi106 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam! jak w tytule....czy ktoś korzystał z usług tego biura....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jesteś pewien, że nie chodzi Ci o Zew PrzyGody?Zew PrzyRody, to brzmi jak nazwa jakiejś szczerej do bólu, nie owijającej w bawełnę agencji matrymonialnej bądź towarzyskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 hhehehehe!!!!! tak....mój błąd...oczywiscie że zew przygody korzystałeś z ich oferty....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Niestety, nie miałem przyjemności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Własnie rozważań skorzystanie z ich oferty dla odmiany eventura . Nie wiem jak jest z własnego doświadczenia ale podobno gość, który to prowadzi ma jakieś pojęcie o tym co robi i zna łowiska z oferty (aczkolwiek dużo ich nie ma ) . W tym tygodniu mam zamiar do nich zadzwonić może zrobią dobre wrażenie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 ja się w sumie zdecydowałem....przez telefon i w kontakcie mailowym robili bardzo dobre wrażenie....a jak bedzie na samym wyjeżdze to się dowiem w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 A co wybrałeś ? Bo ja raczej podczepie się do wyjazdu grupy ponieważ moj kolega bassy nie chce się ze mną wybrać na szczupaki do Szwecji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 ja tez nie mogłem skompletować ekipy na wyjazd i wybrałem grupówkę.... na ich duuży plus jest to że nie musze jechać swoim samochodem....wybrałem jez.Bolmen a Ty nad czym się zastanawiasz....??? na ich stronie jest rozpiska wyjazdów grupowych na wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Nie ma już miejsc dla mnie na Bolmen niestety ... myślę nad tym V?stra L?gern lub ?stersj?n . Ale nie znam tych miejsc a myślę o jakimś wiosennym szczupaku:) Ile kosztuje Twój wyjazd z nimi nad Bolmen ? Byłeś już nad tym jeziorem ? Jedziesz może w terminie 14.05 - 21.05 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 tak jadę 14-05-2011...nie byłem tam jeszcze...łowiłem do tej pory tylko na szkierach...to bedzie mój pierwszy wyjazd na jezioro do Szwecji...wyjazd kosztuje 1490zł. z promem i transportem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 fajnie życzę powodzenia w takim razie ja może się załapie na Ostersjon po dzisiejszej rozmowie . Na szkierach nie byłem jakoś bliżej mi do jezior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 @mi106 Jednak znalazło się miejsce także spotkamy się w busie na wyprawie nad Jezioro Bolmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 na 14 maja się załapałeś....???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 dokładnie tak w białym domku nad Bolmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 wysłałem Ci wiad. na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Wyszukałem temat - i jak po wyjeździe z tym biurem? Wrażenia, organizacja, standard, ryby itd.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam! wyjazd odbył się zgodnie z planem....ogólnie to spoko...nie było żadnych stresowych sytuacji...wszystko zgodnie z opisem...standard lepszy niż się spodziewałem... jedyne co może denerwować to trzymanie w napieciu do ostatniej chwili przed wyjazdem-chodzi o takie organizacyjne sprawy np.godzina wyjazdu i takie tam...ale to młoda firma i maja czas żeby to w przyszłości poprawić...zdecydowanie polecam wyjazdy z tą firmą...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dzięki, na Bolmen byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 tak...byłem w maju na Bolmen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMAP Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 wznawiam temat o Bolmen był ktoś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi