kryst Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Fajne review! http://www.tackletour.com/reviewshimanocalais200asv.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Patrzę na zdjęciach i jakbym to już kiedyś miał... Wiem! Antares AR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 no nei do konca. Antares AR i calais 200 ASV to jednak nie to samo. Anter Ar to wielkosc 100 a calais to jak widac 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Co to znaczy wielkość 100? Jak się to oblicza? Tak jak w stałoszpulowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 bardziej chodzi o wielkosc korpusu. w multikach jeden ko\rpusik moze miec kilka pasujacych szpulek - w sumie w stalej szpuli juz tez..... nie wiem czy sie to oblicza - w sumienie wiem po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi