kreczmar Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam serdecznie. Chciałem wam przedstawić dziwną sytuację. Mianowicie stałem się posiadaczem kija takiego jak w temacie, chcąc skorzystac z pięknej pogody wybrałem się porzucać za okoniem. Długo jednak nie miałem okazji cieszyć się z wyprawy, gdyż w 8 rzucie paproszkiem na 4 gramowej główce pękła szczytówka. Czy ktoś miał z Was podobną sytuację z tym kijem? Ciekawe co na to producent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No takie rzeczy się zdarzają... lifeA co na to producent? Jak złożysz reklamację to zapewne wkrótce się przekonasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jesli masz gwarancje na kijek to raczej mikado nie powinno robic problemow w tamtym roku kumplowi zlamaly sie dwie wklejki mikado odeslal i po miesiacu mial naprawione/wymienione kijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Kij wysłany. Zobaczymy co stwierdzi producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Dzisiaj dzwoniłem do sklepu w którym został zakupiony kij. Pan uprzejmie stwierdził że zostanie odesłany nowy. Więc czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Mi wysłali nowy element w ciągu kilku dni . myślałem że mi odesłali mój uszkodzony tak byłem zdziwiony szybkością reakcji...za to szacun dla mikado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 W moim przypadku od wysyłki do odbioru nowego kija tzn elementu minęło ok 1.5 tygodnia Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybnycasanova Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 no niestety zdarza się najlepszym, miałem kiedyś podobnie, super że tak szybko się tym zajmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pansum Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 powinno ci przejść na zwrocie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi