lysy69 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam Panie i Panowie. Wreszcie się odważyłem założyć wątek autorski.W tym wątku będę Was gnębił swoimi wypocinami , pomysłami, po prostu swoją nie wydarzoną twórczością .Dlaczego taki tytuł wątku? CEPY, jak już kiedyś pisałem, moim zdaniem zrobienie woblera jest proste jak budowa cepa ( i tego będę się trzymał ). COŚKI, bo nie tylko woblery będę prezentował, jeszcze nie wiem co,ale coś wymyśle. OD LYSEGO bo Lysy to ja . Woblery robię z tego co mi w ręce wpadnie,począwszy od lipy ,balsy i jakiś innych gatunków drewna a kończąc na tworzywach sztucznych.Maluje wszystkim co kolor zostawia . Co do narzędzi malarski, używam aerografu (aktualnie zepsuty),pędzel,patyczki do uszu a nawęd palec . Nie będę z byt często coś przedstawiał że byście w depresje nie wpadli . Fotograf ze mnie żaden ,zdjęcia nie oddają całkowitej brzydoty i partactwa moich woblerów. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Cóż mogę po takim wstępie napisać?Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ekspertem od markietingu to Ty nie jesteś, samoreklama do bani ale woblery wyglądają ciekawie. Zastanawia mnie jak pracują te kiełbiki z malutkim sterem. Witamy wśród nas! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Te kiełbiki są przeznaczone na dość bystre odcinki moich rzek. Przy trochę innym sterze zbyt agresywnie chodził teraz ładnie migoczą . A co do reklamy ,nie lubię ludziom wciskać kitu. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez lysy69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Rzeczywiście tak brzydkie,że aż ładne.To Ty chyba "wypocin" nie widziałeś.Super wobki i oczywiście czekam na kolejne z pod Twojej ręki.Powodzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Witam. Kilka jerków. Kiedyś już wstawiałem ich fotki na forum ale w moim wątku autorskim lepiej się prezentują .Waga od 20-35g, długość 9-11cm,wolno tonące,materiał drewno. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 EEEEE no fajniutkie te woblerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam.Takie tam odlewy. "Real Denat" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Laik za dystans do siebie, a drugi za własny styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dzięki ale to nie jest mój styl, to jest zlepek wszystkich stylów które mi się podobają . Życie jest zbyt smutne żeby brać wszystko poważnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zlepiłeś ze wszystkiego coś, co daje ci rozpoznawalność, czyli "twój styl". Przed tym nie uciekniesz, jak przed własnym cieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Co do jerków to się z Tobą zgodzę. Są tam dwie rzeczy które sam wymyśliłem, a co do reszty to nieraz trudno mi jest rozpoznać własne woblery bez okularów . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skagit Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Piekny wstep....)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Pokaż te boleniówki co kiedyś mi wysyłałeś na meila Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Pokaż te boleniówki co kiedyś mi wysyłałeś na meila Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaWitam. Pewnie chodzi Ci o te oklejone alu ?To już prahistoria ,dzięki kolegom już ich nie ma . Oj ,robiły one robotę. Może kiedyś do nich wrócę. Coś mnie podkusiło i przeczytałem dokładnie wątek o odlewaniu przynęt gumowych. Wcześniej próbowałem przetapiać jakieś stare gumy, ale efekt był mizerny. W piątek do moich drzwi zapukał kurier . Wiadomo, każdy chce mieć wszystko już . Coś nowego ,coś innego . Nie przykładając się zbytnio do detali, byle jak i w pośpiechu powstały o to takie straszydła niedoróbki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Tak te oklejane i malowane cieniami do powiek szukałem meila od Ciebie, ale nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam. Mini woblery,tonące płytko schodzące. Można nimi smużyć. Przygotowana forma do zalania na REAL DENAT SOFT (RDS 7,5) i cosiek ,pewnie z niego będzie RDS i RD 6 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam. RDS 7.5CM , okonio-jazgarz . Praca kopytka intensywna,drobna , mam nadzieje że rzecznym sandaczom się spodoba. Będzie też wersja z masywnym, leniwym kopytem na wody stojące. Smużaczek , pływający, waga 1.3gr. materiał balsa. Schodzi pod wodę na ok 20cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Fajne to wszystko, nie doceniasz siebie samego. No ale wstępem powaliłeś na kolana, ostatnie zdanie na swój sposób genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Swój wątek chciałem zacząć trochę śmiesznie i chyba mi się to udało .Jak to już Robert zauważył trzeba mieć dystans do siebie i tego co się robi. Po prostu trzeba umieć się śmiać z samego siebie . Dużo osób mi mówi że się nie doceniam ,może to i prawda. Dziś testowałem gumki uklejopodobne na wodzie stojącej. Jestem mile zaskoczony ich pracą i wyglądem w wodzie. Były nawet jakieś efekty, ale to nie to co chcę od tych gum. Będę robił nowe formy i poprawie pewne niedociągnięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Witam. kilka nowych wzorów Zabawa z kolorkami Tak się cosiek wygina Trochę cośków na starej formie.Forma miała iść do wywalenia ale po ostatniej wyprawie ta przynęta okazała się kleniowym kilerem . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Smakołyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Witam. Uklejki w wędzarni . Zielony i niebieski podkład. O drewnie też nie zapomniałem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam. Ukleja zielona, sesja foto w plenerze i testy praktyczne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ukleja ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi