ferrox Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 A co z RDS-em ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam. RDS jest na etapie przed formy . Swój czas poświęciłem kilku innym przynętom. Ukleja S2 jest po modyfikacji i z nowej form. Robiąc tą przynętę do końca nie byłem przekonany co do jej łowności.Taki zwykły rybi ogonek? Co to ma być ? Gdzie kopyto? Jak że ja się myliłem .Ta przynęta ma moc i potencjał jest tylko jedno ale, trzeba się nauczyć jej prowadzenia. "FILIPEK" robal paskuda ,stary sprawdzony wzór , taki tonący niby snużak .Klenie go uwielbiają i okoń nie pogardzi. "MAGDA" ukleja sprawdzona i przetestowana , ładna praca,takie szersze X ,ale stabilne. Na bardziej spokojniejszą wodę pod opasłego klenia. "MARTA" taki grubszy jelec , co można o niej napisać? Skromne ale dość wyraziste X , ładnie kolebie boczkami .Testy wannowe przeszła pomyślnie . Przez to chodzenie na ryby cierpię na chroniczny brak czasu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 A gdzie "GRAŻYNA" na pstrągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Witam,w chwili wolnego czasu popełniłem coś takiego.Długość 3,5cm, waga około 2g, materiał balsa,pływający, molowanko-wypalanki. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 WoooowNo to zaszalałeś z tymi szerszeniami.Uważaj,bo ukąszenie kilku z rzędu żle się kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Witam. Larwa ważki (chyba ) .Materiał balsa, długość 4cm, waga 1,8g, pływający. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Chylę czoła. Niesamowita robota. Ależ cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 E tam cacko , jak zwykle na szybko i nie dbale. Kilka rzutów i pewnie zostanie w wodzie, wiec za bardzo się nie staram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Witam. Larwa ważki (chyba ) .Materiał balsa, długość 4cm, waga 1,8g, pływający.Nie wiem co powiedzieć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Nie wiem co powiedzieć...... Wiem, wiem, paskudnie to wygląda , może kiedyś się lepiej postaram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Wiem, wiem, paskudnie to wygląda , może kiedyś się lepiej postaram.Cudo chłopie!! Chciałbym takie coś zrobić, ale jakoś nigdy mi nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Wyjdzie,to jest łatwe i proste jak budowa cepa .Najwięcej czasy poświęcam na wklejenie tych pie..... nóżek. Te łapki to tak pod publiczkę robię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Pewnie bym musiał poświęcić trochę czasu to może coś by wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Za ten czas co tu siedzę to już bym kilka zrobił ,ale straszny leń ze mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Za ten czas co tu siedzę to już bym kilka zrobił ,ale straszny leń ze mnie .Zrób mi kilka A jakim lakierem/żywicą jest pokryty owad? Edytowane 31 Października 2016 przez Santiago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Jakiś wodny lakier do parkietów. Dość szybko schnie jak suszarką do włosów się go potraktuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Paweł masz rękę do "robali" larwa ważki i szerszeń extra się prezentują !! Larwę jętki w podobnym stylu tonącą wyskrobiesz ;-) ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Paweł masz rękę do "robali" larwa ważki i szerszeń extra się prezentują !! Larwę jętki w podobnym stylu tonącą wyskrobiesz ;-) ?Ile cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Do 4 cm jak ta ważki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Paweł masz rękę do "robali" larwa ważki i szerszeń extra się prezentują !! Larwę jętki w podobnym stylu tonącą wyskrobiesz ;-) ?Witam. Czy o takie coś chodziło ? Nie ma 4cm tylko 2cm (sam korpus) i waży 1,5g . Nie jestem artystą , zdjęcia nie oddają całkowitej brzydoty tego stwora . 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jak najbardziej o tak "brzydką" larwę jętki mi chodziło Woow !!Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Jasny gwint! Nad "naszą" okoliczną rzeczką pewnie koszą ostro... a jak nie to będą Gratulacje! Edytowane 1 Listopada 2016 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 WOW ale rewelacyjnie brzydki stwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Idealna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi