peekol Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Niesamowite, fantastyczna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Fajne Jedna z prac wyróżniających się na tle wyrobów forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Witam .Dziękuje wszystkim za miłe słowa . Dzięki Wam mam inspiracje do tworzenia czegoś nowego tylko czasu brak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Witam. Dziś dzień "wolny" wiec coś tam działam . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Skąd masz takie wałeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Kto szuka ten znajduje . A tak poważnie,modelarski na Krakowskiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam. Taki cosiek chodzi mi po głowie .Próbny model robiony na wariackich papierach . Zastanawiam się z czego zrobić te grube nóżki . Może kiedyś zrealizuje ten pomysł. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Kurde jest modelarski na krakowskiej ale jestem ślepy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 A taki patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Witam. Taki cosiek chodzi mi po głowie .Próbny model robiony na wariackich papierach . Zastanawiam się z czego zrobić te grube nóżki . Może kiedyś zrealizuje ten pomysł.Spróbuj stosiny z jakiego drobnego piórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam .Dziękuje Panowie za pomysły. Co do piórek może być kłopot ,wydaje się z byt delikatne. Pierwszy pomysł nawet dobry tylko te węzełki, nie cierpię węzełków . Coś takiego na szybko zrobiłem, o takie coś mi chodzi ,tylko kolorek nie ten . 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Paweł i kto tu komu mówił o świrowaniu z robakami;-) Piękna robota szacun.Teraz już wiem co robił konik inwalida na twoim ogródku i skąd wziołeś nóżki na ten model ;-);-);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Jasny gwint... brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Może, wróciłbyś do klasyki. Balsę ci dostarczę. Pamiętasz to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Pamiętam ,stare dobre czasy . To są właśnie wobki na ryby tylko ktoś go nóżkami zeszpecił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 O model rocznik 2012 a pamiętacie model rocznik 2011 i wyścig szczurów który będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam. Prace nad skrzydełkami i nowy nabytek .Taka lutownico-wypalarka moim zdaniem jest niezbędna przy robieniu robali . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Modele z 2011 najbardziej łowne nad rz.Białą. Znajdę zdjęcie twojej pierwszej osy to ci prześle dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Pewien kolega z forum po przeczytaniu w jaki sposób są "produkowane " te woblery stwierdził że jego czas jest zbyt cenny żeby na takie woblery łowił . Chyba był w błędzie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Obiecane osy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam. Nareszcie skończone,trochę to trwało ,bo moje lenistwo bierze górę nad moim chciejstwem . Szerszeń 4cm 2g pływający ,larwa ważki 4,5cm 2g pływająca, larwa jętki 2,5cm 1,5g tonąca . Na drugi raz wszystkie larwy będą tonący. Dziś kupiłem trochę balsy, to tak na wypadek jak by mi się zachciało . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Noo cudo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Nieźle ci to wyszło, mam nadzieję, że dla nas coś zostanie. Muszę poszukać zdjęcie twojej pierwszej widelnicy. Dalszy ciąg osy /ostatnie zdjęcia/. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Fantastyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Sprawdzałeś czy balsa nie jest klejona ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi