lysy69 Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam .Kończę to co nie było skończone .Przy okazji takie trzy kiełbiki (4,5 cm tonący ,3,5 cm tonący i 2,5 cm pływający ) no i oczywiście jakieś robale też będą . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 No widzę, że wreszcie kończysz to co zacząłeś na wiosnę ha ha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Mówiłem że leń ze mnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jutro będziesz miał nową widelnicę ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Wypalanki w trakcie malowania : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Widzę, że coś się wykluwa, czekam na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Niesamowite te wypalanki... Fantastyczna robota! Jaki to materiał, balsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Tak to jest balsa. Stelaż przez całość, malowane miką w lakierze. Efekt tego malowania najlepiej widać pod końcową warstwą lakieru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 lysy masz natychmiast przestać z tymi robalami,bo nie mogę oczu oderwać,a i co niektórych wpędzasz w kompleksy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 I tak to jest byle jak , ale mam jeszcze kilka pomysłów to i kompleksy będą większe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Zrób coś klasycznego, bez nóżek, czółek, skrzydełek i innych upiększeń takie do łowienia rybek. Takie ładniutkie to są do powieszenia na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Mam już zrobionych kilka "urywaczy" ale dla nas zrobię coś klasycznego pod naszą rzeczkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Witam, ale skleroza ze mnie . Zapomniałem zrobić i wstawić fotki . To pewnie przez ten mój wiek . Widelnica : 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Coś pięknego! Jakimi farbami malujesz? Edytowane 25 Listopada 2016 przez Santiago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Tusz wodny "PEN" na to lakier bezbarwny wodny z miką i na koniec hartzlack. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 lakier bezbarwny wodny z miką A o co chodzi? Bo nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Wszystkie detale są zrobione wypalarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Mika to takie kolorowe pyłki .Najpierw maluje podstawowe tło tym tuszem potem lakier z pyłkami (tylko nie za dużo pyłków) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Wszystkie detale są zrobione wypalarką? Tak . Ta wypalarka ma już jakieś 40 lat i nadal działa .Porządna rosyjska robota nie to co dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Mika to takie kolorowe pyłki .Najpierw maluje podstawowe tło tym tuszem potem lakier z pyłkami (tylko nie za dużo pyłków) .Ok teraz już wszystko wiadomo A mógłbyś podesłać zdjęcie puszki tego lakieru wodnego? PSPawłowi za te dzieła to by się należała zmiana statusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 E tam dzieła ,zwykła babranina . Niestety nie mam puszki ,dawno temu przelałem do słoika. To był jakiś wodny lakier do parkietów. Jak chcesz mogę z robić foty słoika . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Dziś też coś dłubie . Pomału wylęgają się nowe cośki . Czasem za warsztat wystarcza stół w kuchni i nie rozumie takich co mówią że nie mają gdzie woblerów strugać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Dzieła, dzieła.Fajnie by było mieć kilka w pudełku Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Widelnica super. Widzę, że bierzesz się za klasyki, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi