lysy69 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Trochę prostoty nie zaszkodzi . Andrzeju Twoje zamówienie jest gotowe ,można odebrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (...) PSPawłowi za te dzieła to by się należała zmiana statusu Prośba przekazana wyżej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Prosty skuteczny i sprawdzony stary wzór ,wykonanie współczesne , i podręczny zapas pyłków . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Wreszcie coś na co można łowić ryby a nie wieszać na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Następne cośki urywacze lądują w moim pudełku . Dziś też coś robię ale co z tego wyjdzie nawet najstarsi górale niewiedzą i ja też . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Wreszcie coś dla mnie. Tylko nie porozdawaj wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Może, pochwaliłbyś się robalkiem, którego wykonałeś z tych patyczków Następne cośki urywacze lądują w moim pudełku . Dziś też coś robię ale co z tego wyjdzie nawet najstarsi górale niewiedzą i ja też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Taki cosiek protoplasta, jak pomyślnie przejdzie moje testy to może się go rozmnoży . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jaka jest praca tej żaby, gdzie zgubiła nogi, może jej zębaty odgryzł. A skrzek już złożyła, zamawiam sobie jedno młode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Nogi jej odpadły bo pływała w Białej Tarnowskiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Żabka po testach szklankowo-wannowych . Jak się okazało (tak przypuszczałem ) ster jej nie potrzebny a wręcz szkodliwy. Moim zdaniem będzie to zabójcza przynęta na wczesną wiosnę .Już nie mogę się doczekać rechotania żab . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Pawle zrób jeszcze traszkę ,albo kameleona...Masz talent chłopie i z niecierpliwością czekam co jeszcze wymyślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ale jej tyłek ciąży, będzie fajny poperek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Pawle, witaj wśród "twórców" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Dziękuje za zmianę statusu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratuluję bo się należało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratuluję Pawle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratulacje, teraz to dopiero będziesz robił woblerki owadopodobne /niektórzy zżymają się jak piszę smużaki/. A może tak pochwalisz się nowymi woblerkami, robisz a zdjęć nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Dziękuje wszystkim za uznanie , ale tak jak już wspomniałem to nie żadne dzieła tylko przedmioty użytkowe służące do połowu ryb . Coś tam dłubie ale to jest dłubanie etapowe miedzy moim chciejstwem a lenistwem (to drugie u mnie przeważa ). Fotki oczywiście zrobię ale jeszcze nie teraz ,na razie muszę poukładać w głowie nowe pomysły . Luty już tuż tuż a ja mało co klasyków mam ,lipa jest, tylko lipa z brzeszczotami do mojej piły ,czekam na dostawę. Ps. Wobler owadopodobny tak czy inaczej będzie dla mnie smużką . Edytowane 6 Grudnia 2016 przez lysy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratulacje zmiany statusu i też zmień ten tytuł bo te cepy trochę odstraszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratulacje zmiany statusu i też zmień ten tytuł bo te cepy trochę odstraszają Masz rację, teraz powinien być trochę poważniejszy i nie dołować się tak, bo robi niezłe przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Gratulacje zmiany statusu i też zmień ten tytuł bo te cepy trochę odstraszają Raczej nie zmienię tytułu ,bo właśnie tu prezentuje dość proste ale skuteczne konstrukcje przynęt . Moim zdaniem jest to łatwe jak przysłowiowa konstrukcja cepa . Wystarczą minimalne zdolności manualne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Masz w zupełności rację, te twoje wypalanki /widelnica i inne/ to bardzo proste konstrukcje. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Tak tak w szczególności ten konik polny- prosty jak djabliii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Może, pochwaliłbyś się robalkiem, którego wykonałeś z tych patyczkówWitam z tych patyczków wyszła larwa ważki . Pływająca ze zmienionym sterem, praca dość wyrazista , w bardziej jasnym ubarwieniu.Zima a żabki się mnożą .Taki to żabi poperek ,wszystkie tak ustawione jak ta w szklance. Robiąc tego poperka miałem na myśli okonie na zarośniętych wyrobiskach .Tak się zastanawiam jak by on spisywał się w rzece (klenie ,pstrągi). Praca przy szarpnięciach żabowata . Przy jednostajnym prowadzenia fajny warkocz się robi za poperkiem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi