Darek K Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zobaczymy. A ja właśnie zakupiłem tą giętarkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Posiadam tą samą. Dokładnie tak jest jak piszecie czyli pomysł dobry ale wykonanie takie sobie. Może producent nastepną wersje zrobi z większą tarczą itp. Nie mniej za takie poeniadze jest pomocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Czyli Twoim zdaniem lepiej zmajstrować sobie samemu?Pewnie że lepiej. Posiadam tą samą. Dokładnie tak jest jak piszecie czyli pomysł dobry ale wykonanie takie sobie. Może producent nastepną wersje zrobi z większą tarczą itp. Nie mniej za takie poeniadze jest pomocnaZa takie pieniądze jest pomocna ale na chwile, za takie pieniądze zrobisz lepszą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 W trakcie prac : 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 No nareszcie robisz coś więcej niż tylko dwie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Świetnie wyglądają. Co do ludzi narzekających na brak miejsca...może myślą o hurtowej produkcji 20cm jerków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam .Takie co nieco .Larwa jętki ,2cm,tonąca.Larwa widelnicy,3,5cm,tonąca.Larwa ważki,4,5cm,tonąca i kilka bączków,2cm,tonące(praca bardzo agresywna, takie lubię ) .Wszystkie woblery wykonane z balsy,stelaż przez całą długość. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Obrzydliwie stworzenia wychodzą Ci na szklany blat i .... zero reakcji !!! Ni muchozol ani DDT nie stosowane Jak tak można !! Kolejna odsłona i robaczywość poziom : 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Obrzydliwie stworzenia wychodzą Ci na szklany blat i .... zero reakcji !!! Ni muchozol ani DDT nie stosowane Jak tak można !! Kolejna odsłona i robaczywość poziom : 10 Do 10 jeszcze trochę mi brakuje (straszny leniuch ze mnie) .To nie blat tylko lustro,żadnego muchozolu bo się lustro upapra .Trochę kombinuje z fotografią ale mizernie mi to wychodzi tak samo jak z woblerami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Wreszcie coś wstawiłeś, myślałem, że już nic nie robisz. Robale i zdjęcia ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Larwy idealne zgnita zieleń działa praktycznie na każdej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witam. Ostatnio pracuje nad klasycznym woblerem na specjalne zamówienie.Nie często takie rzeczy robię ( z powodu bardzo częstych nawrotów mojej cygańskiej choroby ). Woblerek ma być nie duży, (3-4cm),tonący,na kamieniste łowisko o dość ostrym nurcie. Niby prostota . Nie byłbym sobą gdybym prostoty nie skomplikował .Kamieniste łowisko więc ster ma się ślizgać po kamieniach a nie zahaczać o nie. Ster musi być mały ale jednocześnie zapewnić stabilną i wyczuwalną prace woblera. Trochę pokombinowałem i wyszło coś takiego . Praca i stabilność taka że" będzie Pan zadowolony", ja jestem . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Pomyśl jeszcze nad korpusem spłaszczonym grzbietobrzusznie takim ala głowacz,brakuje takich pozycji a bywają niezastąpione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Witam. Nareszcie skończone,trochę to trwało ,bo moje lenistwo bierze górę nad moim chciejstwem . Szerszeń 4cm 2g pływający ,larwa ważki 4,5cm 2g pływająca, larwa jętki 2,5cm 1,5g tonąca . Na drugi raz wszystkie larwy będą tonący. Dziś kupiłem trochę balsy, to tak na wypadek jak by mi się zachciało .kurde molek złamałeś system Piękne robaki , żonkę by tym straszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Pozdrowienia z zaświatów .Witam po dłuuugiej przerwie. Cały czas walczę z moją "cygańską chorobą" i to mi się nie udaje,pokonuje mnie . Ale coś mi udało się wystrugać. Kilka biedronek,stonek i cośki. Z tych cośków jestem bardzo zadowolony co do pracy, co do malowania miały być kiełbie,ale wyszło takie coś (to jest tak jak się po pijaku maluje ) . Materiał balsa ,biedry i stony 2cm,waga ponad 1g, pływające,praca agresywna. Cośki długość ok 4-4,5 cm,waga ok.3g,tonące, praca ,tego słowami nie da się opisać (przynajmniej ja nie umie ). 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Trzeba zmienić tytuł wątku na "Łysy reaktywacja" ,ale muszę przyznać ,że powrót bardzo udany ,bo to najładniejsze stonki jakie do tej pory widziałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 A kiedy te robactwo zadomowi się na giełdzie, coś nie mogą tam dolecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 A kiedy te robactwo zadomowi się na giełdzie, coś nie mogą tam dolecieć A kto by chciał takie coś kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Chętni na pewno by się znaleźli, tym bardziej, że na wiosenne klenie są nie zastąpione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Łysy od tamtej pory to już pewnie czwartą serię tych stonek robi,a Ty pytasz Andrzeju kiedy lecą na giełdę-one już są pewnie u ludzi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Moje pudełko : ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam. Początek "pracowni",mam nadzieje że dorosłem do pewnych rzeczy.Jest bardzo dużo możliwości ,pomysłów ,planów,ale czy dam rade i nie zabraknie mi chęci,tego nie wiem. Moja córka bardzo mi pomaga i wspiera. Mam nadzieje że to będzie nasza wspólna pracownia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Pracownie ładną zrobiłeś tylko jak już o chęcinach napominasz to może tylko jedno oznaczać-PIERWSZY WYPRODUKOWANY WOBEK BĘDZIE GDZIEŚ NA JESIEŃ ha ha ha :p Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Pracownie ładną zrobiłeś tylko jak już o chęcinach napominasz to może tylko jedno oznaczać-PIERWSZY WYPRODUKOWANY WOBEK BĘDZIE GDZIEŚ NA JESIEŃ ha ha ha :P Na jesień ale tego roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 O toś mnie zaskoczył,ale pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi