ag53 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 A gdzie ten jazgarz zgubił oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 A gdzie ten jazgarz zgubił oczy Pewnikiem w wodzie wredny szczupak go katował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Oczy będą jak wydłubie z oryginału . A tak poważnie to który kolorek ładniejszy? Wiem,trudna sprawa, foty jak zawsze do du..y . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ten z pierwszego zdjęcia /srebro-zieleń/, jak będą oczy to zobaczymy który. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Coś się dzieje, małe co nieco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Dziś w moim pudełku zamieszkała stonka , i larwa jętki - co tu dużo pisać - wykonanie perfekcyjne...Mam nadzieję że woda szybko się unormuje i będzie okazja sprawdzić je w rzece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Dzięki, ale do perfekcji sporo brakuje , wzrok już nie ten i ręce się już trzęsą bez wspomagacza ani rusz .Widziałem Twoje wędki ,to dopiero CUDA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Nie bądź taki skromny, larwa jętki jest super łowna. Jazgarz na okoniach zaczyna się sprawdzać. Na Niwce zębaty niedorostek też się na niego zahaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Witam.Pierwsza seryjka z nowej pracowni.Trzy rodzaje kolorystyczne,malowane pyndzlem ,ponad tydzień czekają na oczy (wczoraj zamówiłem ).Mam nadzieje że pod koniec maja będą skończone .Trochę moja współpracownica się obija (zresztą ja też ) ale TEAM "RACUCH" zaczął działać . Edytowane 11 Maja 2017 przez lysy69 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Mówisz o maju tego roku czy o 2018 :p Edytowane 11 Maja 2017 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Mówisz o maju tego roku czy o 2018 :PSam nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ale ja już wiem,a tak poza tym to ładne się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Faktycznie ładne. To odlew jazgarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Faktycznie ładne. To odlew jazgarka?Tak,to jazgarz.Jeszcze bez końcowego lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ale ja już wiem,a tak poza tym to ładne się prezentują Nie tylko się prezentują ale pierwsze próbne pokazały swoją moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Fajne.PS. Czemu Racuch?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Fajne.PS. Czemu Racuch?! Bo z moją córką tworzymy fajny duet (przynajmniej mi się tak wydaje ),ona mam chomika Racucha i tak też nazwaliśmy nasz team . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Jednak balast w wobku jest dobrze rozłożony. Ja na bobrach 4 okonie i 1 szczupaczek taki 50+,trzech znajomych nic .ps .on się nie nazywa RACUCH . Edytowane 11 Maja 2017 przez lysy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Pawle, dwa jazgarki dla mnie i brata zarezerwuj - te bardziej brązowe, naturalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) A ja myślałem, że on ma nazwę RACUCH, a to wasz duet to RACUCH, rozumiem Ona będzie smażyć racuchy /wykonywać woblerki/ a Ty je będziesz konsumował /sprzedawał/. To nawet trafna nazwa. :D :D Edytowane 11 Maja 2017 przez ag53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 1. Z nogami i bez .2. Srebro i zieleń (tą zieleń coś słabo widać) czy brąz i złoto ?ten owadzik wymiata , ale bym ślubną straszył . Pogratulować !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Odlewy w moich formach. Zero pęcherzyków powietrza ,nadlewki minimalne można je palcem oskubać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Pawle zalewasz od glowy czy "dupki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 To nie można nazwać "zalewaniem" ale robię to od dupki . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) Następne dzisiejsze zębacze na wobka od @lysy69, jeden taki większy 57cm i jeden niedomiar. :D :D Edytowane 28 Maja 2017 przez ag53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi