eseo Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 graty ag52, lysy69 robisz dobre woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Ten akurat woblerek miał być na kleniowe rafki ale widzę że szczupaczki też się jego urokowi nie oparły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Okonie też się na niego wieszały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Ustawione,testowane i zapakowane ,czekają na nowych właścicieli . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 U mnie już zamieszkały w pudełku , jutro testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 U mnie już zamieszkały w pudełku , jutro testy Tylko stosuj się do tego co Ci mówiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Pamiętasz tego wobka, wczoraj posmakował kleniowi 51cm na Dunajcu. Zdjęcie na facebook dałem bo klenik na nim ma w pyszczku twojego wobka . A to może znowu się nie spodobać niektórym forumowiczom, czyżby zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 (...)Zdjęcie na facebook dałem bo klenik na nim ma w pyszczku twojego wobka . A to może znowu się nie spodobać niektórym forumowiczom, czyżby zazdrość Zamieszczaj śmiało. A jeśli zdarzy się hejt, zgłaszaj. Nie będzie tak, ze uczciwy człowiek boi się na jerku zamieszczać fotkę ryby, a nuż się jakimś krzykaczom nie spodoba. Jeśli ktokolwiek ma jakieś zastrzeżenia do zdjęcia, ma obowiązek użyć przycisk "Zgłoś". Moderator jest od oceny, czy zdjęcie ma pozostać, czy też nie. Moderator, nie domorośli detektywi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ustawione,testowane i zapakowane ,czekają na nowych właścicieli .Witam. kolego gdzie ustawiasz i gubisz/ rozsypujesz takie woblerki to chętnie posprzątam i koszyczek umyje )))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Witam. kolego gdzie ustawiasz i gubisz/ rozsypujesz takie woblerki to chętnie posprzątam i koszyczek umyje ))))Zapraszam w Małopolskie ,w sumie niedaleko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ile takich woblerów wytrzyma strzykawka? Zakładam że płuczesz ją po skończonej aplikacji ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ile takich woblerów wytrzyma strzykawka? Zakładam że płuczesz ją po skończonej aplikacji Witam. Prawdopodobnie jak będziesz dbał to nieskończoną ilość . Nie płuczę tylko po skończonej aplikacji wyciskam ze strzykawki ile się da(zostaje w samej końcówce) .Jak żywica zastygnie przepycham wykałaczką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam, TeamRacuch nowa seria i nowy kolorek.Testy na Dunajcu i filmik z pracy jazgarza. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Wow toś mnie zaskoczył,widzę że nareszcie wena twórcza Cię naszła Fotki pierwsza klasa Edytowane 10 Lipca 2017 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Fajne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 No nie źle, malowania w naturze jeszcze lepiej się prezentują. Chociaż zdjęcia nareszcie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Malowanie,zdjęcia i ryby to nic,najważniejsze i najbardziej jestem z tego dumny że wreszcie nauczyłem się wstawiać filmiki ( przy wydatnej pomocy mojej córki, ma dziewczyna cierpliwość ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 O drewienku też nie zapominam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Paweł,czy Ty zacząłeś coś brać...?Takiego POWERA dostałeś,że aż przecieram oczy.A jazgary śliczniutkie-będą łowić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Paweł,czy Ty zacząłeś coś brać...?Takiego POWERA dostałeś,że aż przecieram oczy.A jazgary śliczniutkie-będą łowić!Jasnowidz czy co ,na zastrzykach jestem, może to po nich .Tak mi w krzyżu pierdykneło że na L4 siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Malowanie,zdjęcia i ryby to nic,najważniejsze i najbardziej jestem z tego dumny że wreszcie nauczyłem się wstawiać filmiki ( przy wydatnej pomocy mojej córki, ma dziewczyna cierpliwość ).Ma dziewczyna cierpliwość do Ciebie :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Przed lakierowaniem , 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ładnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Podobne troszkę do chrabąszcza. Kinga właśnie złapała chrabąszcza majowego, to będziesz miał na wzór. Był przez chwilkę żywy, ale Jzabela trzepała pudełkiem i leży teraz do góry łapkami, może jeszcze się ożywi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Witam po przerwie .Żeby nie było że nic się nie robi. Robi się robi tylko czasu brak. Cały czas na tapecie jazgarze . Kilka wobków na bolenie ,tak mi się wydawało ale okazało się że smakują dunajeckim kleniom. Chociaż na golca (nie malowany) miałem ładnego bolenia. Przy drugiej próbie podebrania kotwica nie wytrzymała ,to jest tak jak człowiek leniwy i zakłada to co pod ręką ma (kotwica #10 do smużaków ) :lol: . Ten ostatni "woblerek" to twórczość najmłodszego członka TeamRacuch . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi