Skocz do zawartości

Cepy i cośki od Lysego.

lysy69

Rekomendowane odpowiedzi

(...)

Zdjęcie na facebook dałem bo klenik na nim ma w pyszczku twojego wobka :).  A to może znowu się nie spodobać niektórym forumowiczom, czyżby zazdrość ;) :D

Zamieszczaj śmiało. 

A jeśli zdarzy się hejt, zgłaszaj. Nie będzie tak, ze uczciwy człowiek boi się na jerku zamieszczać fotkę ryby, a nuż się jakimś krzykaczom nie spodoba. Jeśli ktokolwiek ma jakieś zastrzeżenia do zdjęcia, ma obowiązek użyć przycisk "Zgłoś". Moderator jest od oceny, czy zdjęcie ma pozostać, czy też nie. Moderator, nie domorośli detektywi. 

• Like 3

Ile takich woblerów wytrzyma strzykawka? Zakładam że płuczesz ją po skończonej aplikacji

Witam. Prawdopodobnie jak będziesz dbał to nieskończoną ilość  :) . Nie płuczę tylko po skończonej aplikacji wyciskam ze strzykawki ile się da(zostaje w samej końcówce) .Jak żywica zastygnie przepycham wykałaczką. 

• Like 2

• 1 miesiąc temu...

Malowanie,zdjęcia i ryby to nic,najważniejsze i najbardziej jestem z tego  dumny że wreszcie nauczyłem się wstawiać filmiki ( przy wydatnej pomocy mojej córki, ma dziewczyna cierpliwość  :D  :D  :D ).

Ma dziewczyna cierpliwość do Ciebie :P :D :D :D :D :D :)

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

Witam po przerwie :) .Żeby nie było że nic się nie robi.  Robi się robi tylko czasu brak. Cały czas na tapecie jazgarze :) . Kilka wobków na bolenie ,tak mi się wydawało ale okazało się że smakują dunajeckim kleniom. Chociaż na golca (nie malowany) miałem ładnego bolenia. Przy drugiej próbie podebrania kotwica nie wytrzymała ,to jest tak jak człowiek leniwy i zakłada to co pod ręką ma (kotwica #10 do smużaków ) :D :lol: :lol: . Ten ostatni "woblerek" to twórczość najmłodszego członka TeamRacuch :) .

post-58484-0-78566500-1502914534_thumb.jpg

post-58484-0-50971700-1502914545_thumb.jpg

post-58484-0-12540700-1502914558_thumb.jpg

post-58484-0-85432100-1502914568_thumb.jpg

post-58484-0-79779600-1502914578_thumb.jpg

• Like 7