lysy69 Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Witam. Wobler uklejo podobny, wariacje kolorystyczne. Praca wannowa (trochę krótka wanna ale coś widać) . 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 No to pozamiatałeś właśnie od wczoraj zastanawiam się Co by tu wymalowac I Teraz wiem sprubuje jeszcze raz ukleje no I w planie narybek płotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 No,no wyszło Ci to,praca i kolorki zajefajne więc chyba wiesz że łykam jednego o naturalnych barwach na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 A jaka wielkość I waga woblera I jaką glebokość osiąga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 A jaka wielkość I waga woblera I jaką glebokość osiąga?Wielkość 7cm,waga 11g. Praca ok 1m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Da się poprowadzić "boleniowo " , dość szybko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Da się poprowadzić "boleniowo " , dość szybko ?Taki właśnie był zamiar . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Witam. Filmik przedstawia przygotowanie pierwszej części formy. Zdjęcia oznaczone kolejnymi literkami drugą część. Jak by były jakieś pytania chętnie odpowiem jak będę wiedział . Edytowane 19 Października 2017 przez lysy69 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Klocki lego mają wszelakie zastosowania. Kiedy zaczynasz produkcję. Formy bardzo udane.Mały poper na okonie by się przydał. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Formy już pracują . Co do popera to zrób model który będzie mi odpowiadał . Klocki lego mają wszelakie zastosowania. Kiedy zaczynasz produkcję. Formy bardzo udane.Mały poper na okonie by się przydał. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 W tworzeniu modeli to Ty masz wprawę, nie będę Ci narzucał jaki ma być, dostałeś jeden to Ci się nie podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Bardzo pomocne są twoje rady. Moja forma i pierwsze egzemplarze już są na tym padole.niedługo mój chemiczny debiut. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Bardzo pomocne są twoje rady. Moja forma i pierwsze egzemplarze już są na tym padole.niedługo mój chemiczny debiut. Dzięki.Jak by coś to się polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Witam. wszystko ładnie Pan pokazał , ale mam takie pytanie to są formy na woblery pianowe ? A jaki Pan silikon użył oraz pianę ?? chodzi mi o nazwę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Witam. wszystko ładnie Pan pokazał , ale mam takie pytanie to są formy na woblery pianowe ? A jaki Pan silikon użył oraz pianę ?? chodzi mi o nazwę . PozdrawiamWitam. Nie panujemy tu sobie .Mam prośbę do Ciebie,zadaj Sobie trochę trudu i przeczytaj kilka postów w moim wątku. Tam znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Ciebie pytania. Życzę miłej lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 No i się doigrałem . Przeczytam całą obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 No i się doigrałem . Przeczytam całą obiecuje Nie chodzi o to że nie chcę odpowiadać na pytania tylko na te konkretne pytania masz odpowiedzi stronę wcześniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 kutwa . zmylił mnie kolor woblerów żuczków ( u mnie widać jakoś żółty kolor i od razu pomyślałem o pianie ) Przepraszam że zawracałem gitarę. Teraz już wiem A wątek Twój przeglądam cały czas i kurde dałem ciała ,ale wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Podobnie robię formy z gipsu do odlewania cykad film 1 klasa super że poświęciłeś czas i pokazałeś co i jak . Pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Kolorowo-kleniowy zawrót głowy . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Niezła gromada???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Tyle mi tylko zostało z większego stada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Te czerwonym okiem będą niezłe kilerki. Praca idealna pod klenia, zdążyłem jednego przetestować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Team Racuch nadal działa . Jazgarze w kolorach na specjalne zamówienie . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Fajne te kleniowe bączki .jest gdzieś filmik z ich pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi