lysy69 Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Fajne te kleniowe bączki .jest gdzieś filmik z ich pracą?Piszesz i masz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Wariacje kolorystyczne . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 No nareszcie wziąłeś się do roboty A no i popraw jakość zdjęć,na żywo są dużo ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgadzam się z tobą @lolo, miałem okazję wypróbować, świetnie pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 W trakcie pakowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Larwa i jej praca. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Coś tam robię 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Hmm? Jak z takich larw wykluwają się tak ładne ukleje ? Oba wzory naprawdę zacne !! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Witam.Dzisiejszy wypad nad moją rzeczkę zaowocował takim kleniem. Skusił się na jednego mojego tak zwanego smużaka (żuczek,chrabąszcz majowy) żyłka 0,12.Woda bardzo niska i czysta. Takich kleników widziałem sporo i dwa takie coby sponiewierały mój dzisiejszy sprzęt na dzień dobry . Trzeba tam wrócić przy mniej przejrzystej wodzie z cięższym sprzętem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Bardzo ladne wyroby, najbardziej podoba mi sie praca tych przynet ☺ moze dalbys jakas rade na czym sie skoncentrowac aby taka uzyskac. Mam jeszcze pytanie dotyczace odlewania, widzialem ze zalewasz forme z obciazeniem w srodku, jaki masz patent na dobieranie identycznej wagi ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Pewnie zakłada identyczne kulki. .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Nie tylko identyczne kulki, składają się na identyczny ciężar woblera. Należy zwracać uwagę przy odlewaniu kolejnych partii woblerów nad doborem identycznych proporcji składników żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Witam.Dzisiejszy wypad nad moją rzeczkę zaowocował takim kleniem. Klenie wyglądają przyzwoicie, i znowu sam nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Na jednym z filmow miales zalozone cos przypominajacego tasme olowiana stad wlasnie moje pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Na jednym z filmow miales zalozone cos przypominajacego tasme olowiana stad wlasnie moje pytanie...a o tą taśmę Ci chodzi . Kiedyś na złomie kupiłem blachę ołowianą grubości 1mm. W pracy tnę ją na gilotynie na jednakowe kawałki {gilotyna bardzo dokładna } więc i waga mnie więcej taka sama. Tak jak Andrzej zwrócił uwagę , identyczna proporcja składników. Klenie wyglądają przyzwoicie, i znowu sam nad wodą Chciałem pobyć trochę sam ,w ciszy i spokoju przynajmniej te dwie godzinki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Ładna rybka,no i widzę że nawet podbierak zabrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Stare wzory ,nowe kolory. Takie pod klenia ,chodzą ok. 20-30 cm pod wodą. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 I to działa 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Jak Ci klucze będą potrzebne to może przestać działać Potrzeba matką wynalazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Na razie wersja beta . Na chwile obecną działa . 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Bardzo proste urządzenie, w zasadzie dostępne dla każdego choć troszkę manualnie sprawnego majsterkowicza SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Bardzo pomysłowe????Świetny pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Jak dla mnie bomba! super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Witam A ja tylko krytykuję hahaha A więc - zrób dłuższą podstawkę, bo jak się ręka zapomni to spiłujesz sobie paznokcie:)Wskazany jakikolwiek wyciąg - odkurzacz itp. Po 100 naciętych rowkach wszędzie będziesz miał warstwę pyłu.I obowiązkowo - maseczka przeciwpyłowa.I... warto by zrobić wrzeciono napędzane choćby silnikiem od starej pralki Frani - tą szlifiereczkę zajedziesz w try miga. A dla kilkunastu czy nawet trzydziestu woblerków pomysł doskonały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 No nieźle, dostarczę Ci osłonę na tarczę, mam taką. Nie pokazałeś, że można zmieniać kąt nachylenia przesuwnego stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi