lysy69 Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Larwa, jeden z lepszych kleniowych woblerków :D . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Tylko dlaczego te klenie takie w paski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 10 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Tylko dlaczego te klenie takie w paski?Bo to takie X-klenie ,po mutacji .(obok rzeki jest duża fabryka chemiczna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 13 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Wersja testowa 8,5cm . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 17 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Migawka z pracowni . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Wklejanie sterów, nie ma nudy :D . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Będzie skrobanko . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Pawle, dzięki wielkie za przesyłkę, jesteś bardzo hojny. Przepiękne "cośki" strugasz, myślę, że dzięki nim pojawi się trochę nowych opowieści o sukcesach wędkarskich. Z radością będę wysyłał Twoje dzieła autorom wpisów w "Wieściach znad wody", jeszcze raz dziękuję w ich imieniu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Witam po przerwie. Coś tam robię a to jedno z cośków. Niby mrówka ale niech będzie "mrówka". Pływający, waga ok. 2,60g, długość 2,7cm , stelaż przez całość. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Pracuję pięknie, myślę że będzie skuteczna i klenie ja polubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Mam i potwierdzam, niezwykle skuteczna, klenie bardzo lubią tą "niby mrówkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Trochę większy kaliber : 10 cm , waga ok.30g, pływający. I taki szerszenik : 4,5cm , waga ok.3,5g, pływający. W obu woblerach stelaż przez całość. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Ten 30g ładnie pracuje, jak takim rzucisz to można zabić rybę :) . Szerszeń pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Istotnie i szerszeń i peza wyglądają imponująco ,ale mnie bardziej ciekawi mrówka musze napisać do Pawła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Istotnie i szerszeń i peza wyglądają imponująco ,ale mnie bardziej ciekawi mrówka musze napisać do Pawła Warto ją mieć, nad Białą sprawuje się znakomicie, i bardzo lotna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Stary model nibyrybka ale filmik nowy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Witam, coś nowego. Żuk XL wykonany z żywicy, pływający, długość ok. 3cm , waga ok. 3,40g, stelaż przez całość. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) No fajne te żuki dwa dni temu byłem na Dunajcu 4 klenie na mrówki największy +45 cm . Dziś tez jadę po południu mam nadzieje że coś się trafi Edytowane 6 Czerwca 2020 przez donkicha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 No fajne te żuki dwa dni temu byłem na Dunajcu 4 klenie na mrówki największy +45 cm . Dziś tez jadę po południu mam nadzieje że coś się trafi Tak jak pisałem wcześniej, mrówka na klenia jest niezastąpiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Może się komuś przyda. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Witam. Coś na maja : 95mm , waga 36g, tonący, materiał - żywica. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Patent na obciążenie zostaje nominowany piknie ,szybko i skutecznie o reszcie nie muszę pisać Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Pierwsze próby. Może rybą się spodoba. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Kolejny ,,Cepek" na tapecie. Waga ok.3g , długość 3,5cm , materiał żywica, tonący. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Może komuś się przyda .https://www.youtube.com/watch?v=GhDpygisR4o&ab_channel=TeamRacuch 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi