Andru77 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 A może mosquito? W jednym kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Tylko gdzie kupie goły blank? Jak oceniasz jego czułość w przedziale 1-3gramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Tylko gdzie kupie goły blank? Jak oceniasz jego czułość w przedziale 1-3gramyhttp://jerkbait.pl/topic/22928-super-ultra-light-spin-mosqito-do-35g/?hl=mosquito#entry1228719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Tylko gdzie kupie goły blank? Jak oceniasz jego czułość w przedziale 1-3gramyZadzwoń do Zbyszka Kawalca, pewnie coś uradzi . Do Twojego łowienia będzie git. Sam mam i łowię z powodzeniem swoimi maleństwami od 0,2gr.... Jak potrzebujesz więcej info, to daj znaka na privata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Pomyślę nad komarem, ale zmartwiła mnie jego długość, czyli sporo ponad 2m. To ma być kijek na małą rzeczkę i brodząc taka długośc będzie mi przeszkadzać, a skrócić do ok 1,9-2m to będzie rzeźnia, bo przesunę ugięcie w kierunku rękojeści. Ma ktoś matagi z pełnego węgla tego do 5gr TR60ACS-XUL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Pogadaj też z Krzyśkiem Zielińskim z FA. Spoko chłop i wiem ,że robi takie XF-y 4lb w jednoskładzie. Sam się czaje na taki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Na jego stronie znalazłem blank CST ES6600 6,6 2-4lb 1,5-4gr i opisany jako Xfast Jutro zadzwonię i dowiem się co to potrafi Jakoś przełknę to 1,5gr od dołu, a może zaproponuje coś innego Opis ciekawszy od suzuki/matagi, chociaż chętnie zobaczyłbym fotki z postępującym ugięciem suzuki i matagi, lub jakiś filmik - jeszcze poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwizer Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Tu coś masz.http://fishingandhunting.pl/auriga-wedka-z-pelnego-wlokna/I tu cos super trouthttp://spinning.forumcommunity.net/?t=57429010A jak by kolega cos o Suzuki znalazł to chętnie przeglądnę. Edytowane 22 Lipca 2015 przez pwizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 CST 4lb podobno ma CW minimum 2X takie i zaczyna gadać od 3 gr Ale może coś z FA wpadnie, bo blanki 4lb niebawem będą w produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian B. Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 A może mosquito? W jednym kawałku.Niestety nowego mosquito już nie można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Niestety nowego mosquito już nie można kupić.Skąd wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Niestety nowego mosquito już nie można kupić.Nie wiem skąd masz takie informacje... Jeżeli nie masz ich z pewnego źródła, to może nie wprowadzaj resztę kolegów w błąd? Oczywiście, że temat jest do ogarnięcia, problem może być tylko sam blank nielakierowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian B. Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Nie wiem skąd masz takie informacje... Jeżeli nie masz ich z pewnego źródła, to może nie wprowadzaj resztę kolegów w błąd? Oczywiście, że temat jest do ogarnięcia, problem może być tylko sam blank nielakierowany...Skąd wiesz ,że nie mam ich z pewnego źródła...? Zadzwoniłem i zapytałem jakieś dwa tygodnie temu i wątpię ,żeby coś się zmieniło. Blanki mosquito zostały zastąpione przez serie Mirage i Redeye. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Skąd wiesz ,że nie mam ich z pewnego źródła...? Zadzwoniłem i zapytałem jakieś dwa tygodnie temu i wątpię ,żeby coś się zmieniło. Blanki mosquito zostały zastąpione przez serie Mirage i Redeye.Czy mógłbyś napisać skąd masz taką ciekawostkę? Bo pierwszy raz coś takiego słyszę . Mirage i Redeye to całkiem co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian B. Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Pewnie ,że mogę. Na początku zadzwoniłem i dostałem odpowiedz ,że aktualnie blanki mosquito są niedostępne i nie drążyłem tematu ,ale za jakiś tydzień napisałem email'a do pracowni i dostałem odpowiedz"WitamSzanowny Panie blanki Mosquito są obecnie niedostępne.Zostały zastąpione przez serie: Mirage i RedeyePozdrawia Kawalec Wędkarstwo" Nie wiem kto dokładnie napisał tego emaila ,bo imieniem i nazwiskiem się nie podpisał ,ale jak pracuje w tej pracowni to nie mam powodu mu nie wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ok, już wiem o co chodzi i nie będę tutaj nic w tym temacie pisał . Myślałem, że z innej pracowni dostałes taką odpowiedź. Zajrzyj na privata, cos Ci tam wrzucę za moment . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 mosquito sa juz nie do dostania tak mi powiedzial kawalec bo dzwonilem w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Witam Szacowne Grono Kręcących Kijaszki, prośba o poradę w kwestii patyka jak w tytule. Krótko o "chciejstwach": 1- patyk ma służyć do mikrogumek i mikrojigów przy połowie okonia i białorybu 2- długość 190-220 cm ( powyżej 210 raczej 2 składy ) 3- jeśli blank to do około 400 pln doradźcie lub ukierunkujcie dalsze poszukiwania Będę wdzięczny za wszelką pomoc , ewentualnie sugestie Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Matagi super trout powinien cie zadowolić Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jerzy, nieomal każdy blank z dolnym cw w okolicach 1/32 - 1/16 poradzi wyjść ci z zaczarowanego kręgu niemożności . Pod warunkiem poprawnego uzbrojenie wykluczającego nadzwyczaj modne mikroprzelotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jeśli nie chcesz z niczego rezygnować(wykluczać), mieć lekki, celny i dynamiczny kij, z głębszym ugięciem, obsługujący przynęty trochę poniżej grama do 2.5 -3g +2 calowy kaitech, Matagi Super Trout wydaje się świetnym wyborem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Można też,jak kolega napisał kupić byle co do 5-6g ,dolepić spacing od 25 do 6 na ciężkich stalowych przelotkach i cieszyć się podczas rzutów ''szklaną'' akcją i pseudo-obniżeniem c.w. do 1g,które poleci i tak na max. 12-15m... Ale można i tak,też Matagi tylko będzie bardziej szczytowo i dynamiczniej niż przy Super Trout-cie. http://www.rodhouse.fr/en/rock-fishing/1048-tr69-super-rozy-figaro-3290000010483.html Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Rodbuilding jest umiejętnością budowy perfekcyjnych oraz bezbłędnych wędek, co niektórym notorycznie myli się z potulnym truchtaniem za kolejnymi marketingowymi modami. Co daje się w imię forumowego spokoju tolerować.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ale bzdury piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Sławek za rod doradztwo się bierze. Oj będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi