Skocz do zawartości

Blank cw 0-3g pod mikro jigi

Rekomendowane odpowiedzi

Małą agrafką z małym krętlikiem dawałem radę rzucić własnym hand made'm grubo przed wklejankami, torzite albo tytanami w tunelu - a nawet przed  j.pl..

Widać świat nie docenił tychże "perfekcyjnych oraz bezbłędnych wędek" i poszedł do przodu. Nawet takie Fuji nie docenia Twej perfekcyjnej i bezbłędnej koncepcji.

Edytowane przez Apioo
  • Like 6

Sprawdz matagi big pond . Jest coś moim zdaniem lepszego,ale to już ciut większy wydatek. Matagi Mebaru ,nie wklejka . chyba 240cm dwu sklad. Niby do 3,5 grama,a szczupaki po 70 ogarnia jakoś bez wysilku :)

Pzdr

właśnie zakupiłem te Matagi będę zbroił pod multiplikator...... :D  powinno być super

Małą agrafką z małym krętlikiem dawałem radę rzucić własnym hand made'm grubo przed wklejankami, torzite albo tytanami w tunelu - a nawet przed  j.pl..

Sławku rozwiń proszę temat, wielu forumowiczów pewnie ciekawość zżera jakie odległości uzyskiwałeś?

:)

• Like 4

Jakie chciałem :) Doprawdy śmieszna jest nieznajomość prostych i starych rodbuildingowych rozwiązań na przodującym portalu. Przed ajfonami, jansportem i najkami i resztą marketingowych dryli ludzkość radziła sobie co najmniej nie gorzej..

• Like 1

Dzięki za odzew w temacie chociaż czytanie przepychanki o świcie jest trudne do strawienia nawet z doskonała kawą :lol: ,

wracając do tematu postaram się ustosunkować do wszystkich "tematycznych" postów:

Tomasz - błyskawiczna reakcja kierująca myślę na właściwy tor tzn Matagi co potwierdzają inni spece od patyków choć stan kasy mocno ogranicza

Sławek  - nie mogę się zgodzić z Twoim twierdzeniem że każdy patyk z cw od 1/32, a tym bardziej 1/16 da komfort łowienia 0,5g + 3cm gumy (mam MHX 781/2 i do dobrej animacji taką malizną trochę brakuje )

Hubert - może Ajax by obsłużył komfortowo te malizny ale jak napisałem wyżej budżet mnie ogranicza

Apioo , Paweł i Wania Wstania - nie wiem który z tych blanków będzie lepszy choć xfast bardziej mnie przekonuje ze względu na możliwości animacji

Marcin dzięki za akcje "strażacką" , a jaka rada w temacie patyka? ;) :P

Edytowane przez jurkan