Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Małą agrafką z małym krętlikiem dawałem radę rzucić własnym hand made'm grubo przed wklejankami, torzite albo tytanami w tunelu - a nawet przed j.pl.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Sprawdz matagi big pond . Jest coś moim zdaniem lepszego,ale to już ciut większy wydatek. Matagi Mebaru ,nie wklejka . chyba 240cm dwu sklad. Niby do 3,5 grama,a szczupaki po 70 ogarnia jakoś bez wysilku Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Małą agrafką z małym krętlikiem dawałem radę rzucić własnym hand made'm grubo przed wklejankami, torzite albo tytanami w tunelu - a nawet przed j.pl..Pewnie zbrojonym na muchówce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Małą agrafką z małym krętlikiem dawałem radę rzucić własnym hand made'm grubo przed wklejankami, torzite albo tytanami w tunelu - a nawet przed j.pl.. Widać świat nie docenił tychże "perfekcyjnych oraz bezbłędnych wędek" i poszedł do przodu. Nawet takie Fuji nie docenia Twej perfekcyjnej i bezbłędnej koncepcji. Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Apioo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Sprawdz matagi big pond . Jest coś moim zdaniem lepszego,ale to już ciut większy wydatek. Matagi Mebaru ,nie wklejka . chyba 240cm dwu sklad. Niby do 3,5 grama,a szczupaki po 70 ogarnia jakoś bez wysilku Pzdrwłaśnie zakupiłem te Matagi będę zbroił pod multiplikator...... powinno być super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Przyzwoity jest MHX S781. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Fuji specjalizuje się w masówkach - cóż to za nędzna wyrocznia Kigan jest niebo lepszy jakościowo .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 No i przy tym pozostańmy Zbrój te swoje kijki do rzucania agrafkami w przelotki Kigana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Małą agrafką z małym krętlikiem dawałem radę rzucić własnym hand made'm grubo przed wklejankami, torzite albo tytanami w tunelu - a nawet przed j.pl..Sławku rozwiń proszę temat, wielu forumowiczów pewnie ciekawość zżera jakie odległości uzyskiwałeś? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jakie chciałem Doprawdy śmieszna jest nieznajomość prostych i starych rodbuildingowych rozwiązań na przodującym portalu. Przed ajfonami, jansportem i najkami i resztą marketingowych dryli ludzkość radziła sobie co najmniej nie gorzej.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 To jak daleko latały te bezbłędne agrafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Tak jak plemniki vel paprochy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Czyli agrafka latała na taką samą odległość jak paproch na 1,5-3g główce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Paprochami rzucałem bez główki.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Stronę wcześniej bajki pisałeś to teraz trzeba się z tego jakoś wykpić Sławomirze Oppeln Bronikowski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Apioo - czy wiesz w jaki sposób zbrojone były ultralighty do rzucania nielotami, czy tylko rżniesz głąba poszukującego łatwego poklasku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Sławomirze Oppeln Bronikowski, co do rżnięcia głąba mam zupełnie odmienne zdanie z której strony ono płynie. Ale skoro tu już jesteś podziel się znami swoją nieomylną wiedzą o zbrojeniu wędek do rzucania nieuzbrojonymi paprochami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Kup se Loomis'a , to zobaczysz w naturze.. Bez tytanów, bez prowincjonalnych mniemanologii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talon Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Apioo - czy wiesz w jaki sposób zbrojone były ultralighty do rzucania nielotami, czy tylko rżniesz głąba poszukującego łatwego poklasku ?Bardzo to nieuprzejme.Powszechnie wiadomo że przemądry Pan Sławek wie wszystko na każdy temat i potrafi wszystko rzeczowo i logicznie uzasadnić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Nie muszę, na codzień mogę sobie pomachać starym GL2. Nie zmienia to faktu, że bajki pisać potrafisz bez konkretów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Fajny wątek a przez wasze durne przepychanki zaraz na nim kłódkę powieszą...Boże jak w piaskownicy ...Ludzie ile Wy macie lat ??? Wracając do tematu ..jaki dokładnie blank kolega wybrał ? Big ponda czy Mebaru ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Big Pond, Mebaru...a ja zaproponuję Super Ajaxhttps://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blank-MATAGI-T-Russell-TR69-Super-Ajax-z-wklejka-weglowa-pelna%2C-1-3g-cw./674 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Sławku,Już daj spokój, nie każdy ma dar by doceniać twoje słowa. Bogumił, bój sie Boga, daj spokój.Przyjedź na zawody w lublinie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki za odzew w temacie chociaż czytanie przepychanki o świcie jest trudne do strawienia nawet z doskonała kawą ,wracając do tematu postaram się ustosunkować do wszystkich "tematycznych" postów: Tomasz - błyskawiczna reakcja kierująca myślę na właściwy tor tzn Matagi co potwierdzają inni spece od patyków choć stan kasy mocno ogranicza Sławek - nie mogę się zgodzić z Twoim twierdzeniem że każdy patyk z cw od 1/32, a tym bardziej 1/16 da komfort łowienia 0,5g + 3cm gumy (mam MHX 781/2 i do dobrej animacji taką malizną trochę brakuje ) Hubert - może Ajax by obsłużył komfortowo te malizny ale jak napisałem wyżej budżet mnie ogranicza Apioo , Paweł i Wania Wstania - nie wiem który z tych blanków będzie lepszy choć xfast bardziej mnie przekonuje ze względu na możliwości animacji Marcin dzięki za akcje "strażacką" , a jaka rada w temacie patyka? Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Temat tymczasowo zamykam, przyda się trochę odpoczynku i działań moderatora. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi