Skocz do zawartości

Blank cw 0-3g pod mikro jigi

Rekomendowane odpowiedzi

Zbyt cięta i szybka i nie do tego co potrzebuje.

Już po słowie z użytkownikiem wędki na tym blanku i definitywnie odpada.

To może matagi TWA-662 XUL ?

Tego blanku nie miałem w ręku ale po ugięcie wygląda, że jest lagodniejszy. I długość już bez kombinowania.

Edytowane przez dreadknight

@dreadknight: dziękuje, poczytam i przyjrzę się, tylko chyba widzę na szybko, że z dostępnością kłopot.

@Mat: nie potrzebuje wędki 6lb, i tipu 1.4 - to ma być specjalistyczne narzędzie. Tak jak pisałem nie musi się giąć ani ładować niewiadomo jak, bo nie będę daleko ciskał tych mikroprzynęt. Ma to pokazać mi na szczycie co się dzieje z wabikami i konkretnie je zaprezentować.

@adamo_t: na razie kwestii ceny blanku nie poruszamy, bo to drugorzędna, jak nie trzeciorzędna sprawa.

Chyba wiem o czym mówi sieko. "Mormyszing"......cos mi swita w głowie ta nazwa....Pare tyg temy bylem u Kawalca i faktycznie pokazywał mi jakiegoś króciutkiego xxxul ale takie łowienie nie dla mnie wiec mnie to nie zainteresowało.... zadzwon do pracowni...dowiesz sie wiecej....

Nie wiem co to jest za blank i gotowa wędka ,tylko podczas rozmowy Zbyszek wspomniał że ma taką wędkę do połowu na mikroskopijne przynęty małe mormyszki itp. i  nazwał to mormyszing i poławia wszelkiej maści białoryb i nie tylko.Jak jesteś zainteresowany to dzwoń do Zbyszka tam zasięgniesz informacji

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

No i jest :)

Blank przedłużony, ubrany specyficznie nieco ciężej i nieco mniej modnie, ale z premedytacją by uzyskać odpowiednią pracę kija.

Tak zbrojony nie wynika z założonego budżetu, niechęci do tytanów czy torzitów, a tylko i wyłącznie by spełnić dosyć nietypowe oczekiwania, o których już wyżej pisane było :)

UyO3WQ.jpg

uhwtPe.jpg

8wBaKe.jpg

• Like 3