dreadknight Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 matagi tr56 jeśli się przedłuży powinien być ok. Wklejka w tym blanku jest na prawdę cienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 matagi tr56 jeśli się przedłuży powinien być ok. Wklejka w tym blanku jest na prawdę cienka.Zbyt cięta i szybka i nie do tego co potrzebuje.Już po słowie z użytkownikiem wędki na tym blanku i definitywnie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Zbyt cięta i szybka i nie do tego co potrzebuje.Już po słowie z użytkownikiem wędki na tym blanku i definitywnie odpada.To może matagi TWA-662 XUL ? Tego blanku nie miałem w ręku ale po ugięcie wygląda, że jest lagodniejszy. I długość już bez kombinowania. Edytowane 29 Marca 2020 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Przy tej Matagi widać wszystko co się dzieje z przynętą 0,5-0,6g. Wklejka jest strasznie cieniutka.Z małą jaskółką 3cm i główką 1,2-1,5g jeszcze daje rady.Nie dość że widać do jeszcze doskonale czuć brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Phenix tr3s701b. Trzy składy lecz gnie się jak jednoskład. Słabo obłowiony jeszcze ale z całą pewnością do mikrojigów sprzęt. Mogę powiedzieć wolniejsza kosa na białoryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Wyszła też nowa seria kragga do 3,5g tylko cena wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @dreadknight: dziękuje, poczytam i przyjrzę się, tylko chyba widzę na szybko, że z dostępnością kłopot. @Mat: nie potrzebuje wędki 6lb, i tipu 1.4 - to ma być specjalistyczne narzędzie. Tak jak pisałem nie musi się giąć ani ładować niewiadomo jak, bo nie będę daleko ciskał tych mikroprzynęt. Ma to pokazać mi na szczycie co się dzieje z wabikami i konkretnie je zaprezentować. @adamo_t: na razie kwestii ceny blanku nie poruszamy, bo to drugorzędna, jak nie trzeciorzędna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Mormyszing Zbyszek Kawalec coś takiego ma do połowu 0,0-1,5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Mormyszing Zbyszek Kawalec coś takiego ma do połowu 0,0-1,5gMasz większą wiedzę w tym temacie, podzielisz się z nami co to za blank i jaka jest jego długość? To aktualne info, czy np. Twoja myśl dotyczy Mosqito, bądź Kocia Łapka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Też chętnie się dowiem co to za blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Chyba wiem o czym mówi sieko. "Mormyszing"......cos mi swita w głowie ta nazwa....Pare tyg temy bylem u Kawalca i faktycznie pokazywał mi jakiegoś króciutkiego xxxul ale takie łowienie nie dla mnie wiec mnie to nie zainteresowało.... zadzwon do pracowni...dowiesz sie wiecej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 I raczej nie chodzi tu o Mosqito czy Łapke...ale moge sie myslic....jak wspomnialem to nie dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Nie wiem co to jest za blank i gotowa wędka ,tylko podczas rozmowy Zbyszek wspomniał że ma taką wędkę do połowu na mikroskopijne przynęty małe mormyszki itp. i nazwał to mormyszing i poławia wszelkiej maści białoryb i nie tylko.Jak jesteś zainteresowany to dzwoń do Zbyszka tam zasięgniesz informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Decyzja zapadła, po burzliwych dyskusjach i konsultacjach telefonicznych z kilkoma fachowcami w branży wędka już się robi Padło na blank Qualia PT642L.Dziękuję wszystkim za pomoc i podsuwane propozycje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 No i jest Blank przedłużony, ubrany specyficznie nieco ciężej i nieco mniej modnie, ale z premedytacją by uzyskać odpowiednią pracę kija.Tak zbrojony nie wynika z założonego budżetu, niechęci do tytanów czy torzitów, a tylko i wyłącznie by spełnić dosyć nietypowe oczekiwania, o których już wyżej pisane było 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Wiesz moze co to za nitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Wiesz moze co to za nitka? Nie mam pojęcia.Pytaj Wojtka @woblerwz Wiem tylko, że jest tam coś napylone kolorem, by się to mieniło Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez nyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi