MATT1989 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czy ktoś sie orientuje gdzie moge takie klucze zakupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Przeciwnakrętkę odkręcam cienkim śrubokrętem zegarmistrzowskim, radzę sobie bez klucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 probowalem srubokrecikiem i nie moge tego odkrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Odkręć pokrętło hamulca do tyłu na maxa.Ten pierścień prawdopodobnie składa się z 2-ch części.Powinien odkręcać się w przeciwną stronę jak odkręcasz hamulec.Mam shimano symetre i seido, podobnie się odkręcają.Musi puścić-też miałem problem, ale jak dobrze przycisnąłem to puściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 ok bede probowal jesli mi sie powiedzie dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Gdyby kolesie z Shimano wiedzieli jak działa ich serwis w Polsce to na pewno dołączaliby taki kluczyk serwisowy do kompletu . Ojciec kupił sobie taki młynek i się poddałem, nie dałem rady go rozkręcić, a facet we Wrocławiu, który też zajmuje się naprawą szimanaików nawet nie chciał pokazać tego narzędzia jakim on ściąga te złote obręcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 nie daje rady tego zdjac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Bez palnika i młota to żadna robota Próbuj musi puścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi