popper Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Jak w temacie. Mam nadzieję, ?źe zapoznam się z subiektywną opinia u?źytkownik?łw tego wędziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ju?ź chciałem zająć głos w temacie, ale przypomniałem sobie, ?źe ja mam Samuraja, a nie Szoguna. Jedyne co to parametry są podobne bo ten m?łj - dł. 3.36m i cw 15-50g. Kiedyś łowiłem nim w Odrze du?źymi wahadłami, wir?łwkami i największymi gumami jakie miałem w pudełkach, w tym roku miałem go nad morzem i pr?łbowałem łowić trocie, stał te?ź w rurze z pcv na pla?źy z dowiązaną glizdą i dawał sobie radę z cię?źarkami 80g. Kiedyś dawno miałem go na łodzi nad morzem i pilkerami 100g łowiłem dorsze ... ale to nie jest kij do tego stworzony po prostu nie miałem innego. W tym roku, gdyby nie wyjazd nad morze to stałby w kącie i się kurzył. Pod rybą pracuje szczyt i dalej i dalej wraz ze wzrastającym obcią?źeniem, ale dolnik jest prawie prosty.Sorry za OT tak się chciałem pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi