Jozi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 @Paweł na wojnę się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Jozi , Paweł tylko powrócił do meritum wątku przed jego rozwodem - czyli na tapecie znów bryluje lekki uniwersał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Skoro temat wrócił do meritum to przypomnę, że miano lekkiego uniwersału dzierży, po dziś dzień, ten oto osobnik... http://www.1939.pl/uzbrojenie/polskie/pojazdy/tk/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Mimo wszystko nieco glebiej poszedlem...w koncu mamy ta niepowtarzalna atmosfere swiateczna, ktora sprzyja adekwatnej do tego zadumie... A takie wnioski mnie nachodza, ze u nas wojna trwa kazdego dnia....kto bedzie najszybciej z..al tak, zeby inni musieli zjezdzac z lewego pasa...kto wyru...a wszystkich i bedzie 1szy przed zwezeniem drogi...kto najwiecej wychla...kto wydoi najwiecej frajerow i natrzaska najwiecej kasy....jednym slowem kto na 1 bazie, a na 2 kto..? ....a ze technicznie biorac uczyli mnie, ze trzeba upraszczac to BWP i inne wersje mi przyszly do glowy.... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi