Skocz do zawartości

Maszynka do drutu..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie

Zainteresował mnie ten temat:

http://www.cabelas.com/ensemble/Fishing/Tackle-Craft/Tools-Molds%7C/pc/104793480/c/104776380/sc/104635980/Hagens-Professional-Wire-Former/3883.uts

Nie zamierzam sprowadzać tego ustrojstwa do Pl, ale mam pytanie: Ma któryś z Kolegów PODOBNĄ maszynkę? Jeżeli tak , to jeśli można wiedzieć, jaką, i skąd pozyskaną.

Rozumiem że można kręcić wszystkie możliwe konfiguracje kształtów drutu, na YT jest multum filmików. Widziałem, ale pytanie kieruję do naszych lurebuilderów.

Pozdrawiam.

Alek

Za połowę kupisz twistech-a , kupiłem w tamtym roku do grubszych drutów(pożyczyłem Piotrkowi od woblerów z Pułtuska do gięcia stelaży pod woblery) , tak mam swoje szybkościowe konstrukcje , co używają Polscy producenci, błystka skręcana w 1-2 sekund

y powtarzalnie i równo.W tym roku będę na Twistech-u kręcił drut 1-1,2mm do longa,cometa  nr 5 i 6 , no i czas na spinerbaity.

• Like 1

Panowie, ponawiam swoją prośbę w w/w kwestii.

Dziękuję @@ Tomek TJ i Esox 1972.

Za połowę kupisz twistech-a , kupiłem w tamtym roku do grubszych drutów(pożyczyłem Piotrkowi od woblerów z Pułtuska do gięcia stelaży pod woblery) , tak mam swoje szybkościowe konstrukcje , co używają Polscy producenci, błystka skręcana w 1-2 sekund

y powtarzalnie i równo.W tym roku będę na Twistech-u kręcił drut 1-1,2mm do longa,cometa  nr 5 i 6 , no i czas na spinerbaity.

Słuchaj, czy do twistech'ów dokupiłeś jakąś przystawkę, czy wogóle mocniejszą  wersję twistecha?

Drut 1 mm i 1,2 mm, to calowo jak?

Pozdrawiam

Alek

Kupiłem ją w lutym 2015 roku na zaś do swoich longów dużych i cometów , bo akurat z kolegą coś od czasu do czasu z za "wielkiej wody" ciągamy i przyszło w jednej paczce(koszty 83+17+35 usd ) , kupiłem cały kit czyli maszynkę , mocowanie i drugą wkładkę na inne średnice.

• Like 1

Kupiłem ją w lutym 2015 roku na zaś do swoich longów dużych i cometów , bo akurat z kolegą coś od czasu do czasu z za "wielkiej wody" ciągamy i przyszło w jednej paczce(koszty 83+17+35 usd ) , kupiłem cały kit czyli maszynkę , mocowanie i drugą wkładkę na inne średnice.

dzięki.

Pozdrawiam

Alek