platynowłosy Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam Panowie Zainteresował mnie ten temat:http://www.cabelas.com/ensemble/Fishing/Tackle-Craft/Tools-Molds%7C/pc/104793480/c/104776380/sc/104635980/Hagens-Professional-Wire-Former/3883.utsNie zamierzam sprowadzać tego ustrojstwa do Pl, ale mam pytanie: Ma któryś z Kolegów PODOBNĄ maszynkę? Jeżeli tak , to jeśli można wiedzieć, jaką, i skąd pozyskaną.Rozumiem że można kręcić wszystkie możliwe konfiguracje kształtów drutu, na YT jest multum filmików. Widziałem, ale pytanie kieruję do naszych lurebuilderów. Pozdrawiam.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Interesujace ustrojstwo, ciekawe jak sie sprawdza w praktyce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Fajne ...tylko ta cena . Mam nadzieję ,że ktos z kolegów zrobi coś podobnego I bedzie wersja Pl za polowe ceny ... Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Wania Wstania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Za połowę kupisz twistech-a , kupiłem w tamtym roku do grubszych drutów(pożyczyłem Piotrkowi od woblerów z Pułtuska do gięcia stelaży pod woblery) , tak mam swoje szybkościowe konstrukcje , co używają Polscy producenci, błystka skręcana w 1-2 sekundy powtarzalnie i równo.W tym roku będę na Twistech-u kręcił drut 1-1,2mm do longa,cometa nr 5 i 6 , no i czas na spinerbaity. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Alek zapytaj Darka Leszczyńskiego z Wrocławia, o ile pamiętam to ma taką samoróbkę no chyba że pomyliłem Darka z kimś innym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Panowie, ponawiam swoją prośbę w w/w kwestii.Dziękuję @@ Tomek TJ i Esox 1972. Za połowę kupisz twistech-a , kupiłem w tamtym roku do grubszych drutów(pożyczyłem Piotrkowi od woblerów z Pułtuska do gięcia stelaży pod woblery) , tak mam swoje szybkościowe konstrukcje , co używają Polscy producenci, błystka skręcana w 1-2 sekundy powtarzalnie i równo.W tym roku będę na Twistech-u kręcił drut 1-1,2mm do longa,cometa nr 5 i 6 , no i czas na spinerbaity.Słuchaj, czy do twistech'ów dokupiłeś jakąś przystawkę, czy wogóle mocniejszą wersję twistecha?Drut 1 mm i 1,2 mm, to calowo jak? PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Kupiłem ją w lutym 2015 roku na zaś do swoich longów dużych i cometów , bo akurat z kolegą coś od czasu do czasu z za "wielkiej wody" ciągamy i przyszło w jednej paczce(koszty 83+17+35 usd ) , kupiłem cały kit czyli maszynkę , mocowanie i drugą wkładkę na inne średnice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Kupiłem ją w lutym 2015 roku na zaś do swoich longów dużych i cometów , bo akurat z kolegą coś od czasu do czasu z za "wielkiej wody" ciągamy i przyszło w jednej paczce(koszty 83+17+35 usd ) , kupiłem cały kit czyli maszynkę , mocowanie i drugą wkładkę na inne średnice. dzięki. Pozdrawiam Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi