depesz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Proszę o pomoc w rozpoznaniu tej przynęty. Jesienią była strasznie skuteczna na pewnym starorzeczu. Mam tylko jedną, nawet nie wiem skąd A chciałbym sobie jeszcze takich parę kupić.Na paletce jest napis lekko starty. Tak jakby REFI 10gZ góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Nie jestem pewien na 100% ale na 99% takie błystki robiła kiedyś firma Hobby Reflex.Niestety firma już nie istnieje więc szanse na zakup jedynie z drugiej ręki.Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Na oko wygląda na bardzo podobną do Meppsa Agli nr 4. Paletkę zawsze można inaczej okleić lub pomalować a korpus oskrobać do gołego mosiądzu.U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Mi nie wydaje się aby była to Aglia nr 2 ponieważ korpus Aglii 2 nie ma koralików tylko wałeczek z przefrezowanymi wgłębieniami.W dodatku te wgłębienia w tym korpusie są najczęściej innego koloru. Tak na szybko mi się coś kojarzy, Przychylił bym się do opinii kolegi który pisze, że jest to Hobby Reflex. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Powiedz proszę, czy korpus jest jednolity, czy składa się z oddzielnych kuleczek. Bo wygląda na to, że mam tą samą w moim pudełku i niestety Cię nie pocieszę, nigdzie takich nie widziałem, ani sklepy stacjonarne ani internetowe a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Obrotówek Hobby Reflex i Spinex to zawsze na bazarkach było sporo.Ale jak dla mnie to i jedne i drugie były do przeróbki, przede wszystkim drut do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Proszę o pomoc w rozpoznaniu tej przynęty. Jesienią była strasznie skuteczna na pewnym starorzeczu. Mam tylko jedną, nawet nie wiem skąd A chciałbym sobie jeszcze takich parę kupić.Na paletce jest napis lekko starty. Tak jakby REFI 10gZ góry dzięki Depesz,ta obrotówka to jak pisałem Hobby Reflex,znalazłem kilka innych blach tej firmy robionych na tych samych korpusach.U Ciebie brak tylko koralika,pewnie pękł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 A tutaj znalazłem jeszcze elementy z jakich były robione.Mam też skrzydełka takie jak Twoje tylko nie powycierane.Nie obiecuję na 100% ale może uda mi się załatwić parę sztuk (jeśli mają jeszcze w magazynie)to odezwę się do Ciebie na priv.Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Bardzo dziękuję za rozwiązanie zagadki Jeśli ktoś ma do sprzedania taką obrotówkę, chętnie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witajznam osobiście właściciela tej firmy ,który już tego nie produkuje sprzedał prawie całą produkcję, odkupiłem od niego pozostałości listków,korpusów i reszty części do skręcania tych błystek ,odezwij się co potrzeba to mogę ci poskręcać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Szkoda, że firma Hobby już nie istnieje, bo modele long w rozmiarach 0, 1, 2, 3 i skrzydełkami oklejonymi czarną folią w żółte kropeczki, a'la "black fury" były bardzo skuteczne na okonie i nie tylko.Fakt blaszki były montowane na miękkim drucie i dobrze było od razu go wymienić na dental.Sam kupił bym jeszcze takich longów, lub części do ich montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Vigo możesz się odezwać , znalazłem zapas tych longów skrzydełek , ale nie mam parametrów jak je skręcić , waga przekroje korpusów ,wielkości , jaka kotwica itp , jak byś mi to ustalił to będę miał tego do wypuszczenia około 200 szt , sam robię obrotówki , a te skrzydła dostałem w spadku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 A co możecie powiedzieć na temat tych obrotówek?Towar pochodzi ... z miasta Łodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi