Baloo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 No właśnie chłopaki. Jakoś nikt nic nie wspomina, a tu jutro rusza sezon na mętnookiego zbója... Ja z TeeSem pływamy od jutra dwa dni na Mietkowie. W łykend zawody więc trzeba będzie się gdzieś przenieść. Sam jestem ciekaw jak to będzie choć pogoda nie nastraja zbyt optymistycznie. Jakie są wasze plany?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ja chcę trochę poszukać sandaczy na Wisełce i na Narwi. Odwiedzę swoje bankówki. Jednak w czerwcu bardziej przykładam sie jeszcze do boleni. Dla mnie prawdziwe polowanie za sandaczem rozpoczyna się jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witajcie, W okolicach Poznania sandacze można znaleźć wyłącznie w hipermarketach, nie wymiarowe oczywiście i już od stycznia. Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Chlopaki na Turawe pojechali...stawiam ze sandacz bedzie na plytkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Kuba, tylko i wylącznie na plytkim, warto tez sprawdzic krzaczki i korzonki . z 3-4m na 2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Rozmawiałem z Gumo oraz Friko ... są już na miejscu. Jutro dołączy Thymallus. Czekam zatem na wiadomości. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Niedoczytałem, na Turawe powiadacie. Tam ostatnio z sandaczykiem ciężko, szkoda że nie pojechali na otmuchów lub do mnie na nyskie, jeśli nazwisko Konracki Wam coś mówi to wszystko jasne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Gumo pisze, ze mieli od rana a lodzi juz 10, tyle ze male - najwiekszy 2kg. Faktycznie, cienizna totalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Cienizna jak nie wiem co ... ale co się dziwić oni nie potrafią łowić sandaczy ... zwłaszcza Gumo Żartuję, żartuję .... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Podejrzewam, ze sie caly zbiornik gwaltownie na trolling przestawil i trudno sie przepchnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Za to Panowie na Turawie nie maja dzisiaj za rozowo i pogoda ich zapewne nie ropieszcza . Dzisiaj w Opolu to juz chyba wszystko bylo oprocz sniegu : slonce deszcz, grad, zmienny wiatr no i teraz sobie taka mzawka pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Taaa dostałem właśnie przed chwilą wiadomości: 10 sandaczy, 2 szczupaki i 1 leszcz. Wszystko z trolla. Ponadto pogoda ciężka. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Leszcz podhaczony czy może taki agresywny przed tarłem?? Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Na nieznanym akwenie trolling to metoda z wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Podeszli do sprawy bardzo mądrze. Dzisiaj stosują troll by rozpoznać łowisko. Jutro będą wędkować spinningując. Czyli mają taktykę PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 @Remek a nie wiesz do kiedy zamierzaja lowic na Turawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgadza się. Jest tam troszkę większa ekipa ale z naszego forum właśnie te trzy osoby, o których mówiłem. Niestety mnie nie udało się dotrzeć - jeszcze odrabiam Szwecję. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Hehe to moze spotkamy sie na wodzie <_< i beda 4 osoby z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja też męczyłem dzisiaj Turawke. Wyniki:sandałek 64cm i dwa ,,krótkie'',kilka pudeł,dwa szczupaczki. Niestety część sandaczy jeszcze nie do końca jest po tarle!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 @gaDza a w ktorej czesci Turawki lowiles? lodz czy brzeg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Chlopaki dolowili jeszcze pare krótkich i zgubili jednego, co sie z dna podniesc nie dal A obok na zywca wyjeli takiego pod 90cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 To i ja dodam swojego dzisiejszego Odrzański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Przed chwilą dostałem sms od @Friko.Treść wiadomości: Dzisiaj też głównie trolling, chociaż czasem też z ręki i jednego na casting udało się przechytrzyć. Do tej pory dziś złowiliśmy około 10 sandaczy, rozmiar 60-70 cm. Dobre wieści i dobre wyniki. Aby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 @gaDza a w ktorej czesci Turawki lowiles? lodz czy brzeg?Shad, na wschodnim brzegu z łodzi. Naprzeciwko relaxu i syrenki, na karczowiskach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi