Skocz do zawartości
  • 0

SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016

admin

Pytanie

W tym roku przygotowaliśmy dla Ciebie specjalną koszulkę zawodniczą Street Fishing Extreme. Jak wszystko u nas wyjątkowa. Dlaczego? Koszulka MADE IN POLAND! Zaprojektowana w Polsce, zadrukowana w Polsce, wykrojona w Polsce, zszyta w Polsce, zapakowana też w Polsce i do kupienia TYLKO w Street Fishing Poland. Wysokiej jakości koszulka z oddychającego materiału, długi rękaw, kołnierzyk w stylu stójki. Więcej o koszulce w naszym filmie, zapowiedzi.

ROZMIARÓWKA:

M - szer. na dole 51 cm, długość 74 cm, szer. na wysokości piersi 40 cm

L - 53 x 76 x 42 cm (opis jak wcześniej)

XL - 55 x 78 x 44 cm (opis jak wcześniej)

XXL- 57 x 80 x 46cm (opis jak wcześniej)

Na miejscu będziesz mógł przymierzyć i w razie czego zmienić ...

• Like 16

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Brawo ,że zaprojektowana i zrobiona tutaj(materiał też krajowy ?) a nie jak drukarki 3D.

Pytanko techniczne,materiał oddychający to bawełna,jeśli tak to jaka gramatura i czy będą z długim rękawem , brakuje takich i przy rdzennych gadżetach ?

Jak tam moje logo na łódkę w pliku ?

• 0

Miło mi Panowie, że projekt i realizacja się podoba! Jako początkujący wędkarz nie mogę pochwalić się okazami rzecznych potworów, jakie wstawiacie na tym forum, natomiast z dumą mogę powiedzieć, że przynajmniej reklamowo całym serduchem wspieram Street Fishing Poland! Widzimy się nad Brdą!

Edytowane przez Vita
  • Like 8