Skocz do zawartości
  • 0

SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016

admin

Pytanie

W tym roku przygotowaliśmy dla Ciebie specjalną koszulkę zawodniczą Street Fishing Extreme. Jak wszystko u nas wyjątkowa. Dlaczego? Koszulka MADE IN POLAND! Zaprojektowana w Polsce, zadrukowana w Polsce, wykrojona w Polsce, zszyta w Polsce, zapakowana też w Polsce i do kupienia TYLKO w Street Fishing Poland. Wysokiej jakości koszulka z oddychającego materiału, długi rękaw, kołnierzyk w stylu stójki. Więcej o koszulce w naszym filmie, zapowiedzi.

ROZMIARÓWKA:

M - szer. na dole 51 cm, długość 74 cm, szer. na wysokości piersi 40 cm

L - 53 x 76 x 42 cm (opis jak wcześniej)

XL - 55 x 78 x 44 cm (opis jak wcześniej)

XXL- 57 x 80 x 46cm (opis jak wcześniej)

Na miejscu będziesz mógł przymierzyć i w razie czego zmienić ...

• Like 16

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Koszulka poszła do produkcji. Ta z filmu to demo :)

Bardzo się cieszymy, że wzbudziła zainteresowanie. Nie ma co ukrywać - to mercedes w swojej klasie. 100% zadruk, super szycie. Jak się patrzy na jakość wykonania to "mucha nie siada" :) no i unikatowość - nie ma takiej drugiej i nie będzie - żadna masówa, czy chińskie produkcje.

• Like 10

• 0

Pytanko do Organizatorów.

Planuję uczestniczyć w SF Bydgoszcz i zakupić koszulkę. Jednakże nie wiem czy dojadę po Ślubie Szwagra (z Warszawy, bez weseliska) i czy będę mógł odebrać koszulkę osobiście na zawodach :(

Czy można liczyć później na wysyłkę? Oczywiście pokryję koszty.

• 0

Przepraszam, ale nie mogę inaczej. Panowie, Remek wyraźnie powiedział w filmiku, że koszulki SF będą dostępne dla uczestników imprezy w Bydgoszczy. Będzie można zakupić na miejscu, przed zawodami. Przestańcie "przytulać", bo to nie ma najmniejszego sensu. 

• Like 1

• 0

Przepraszam, ale nie mogę inaczej. Panowie, Remek wyraźnie powiedział w filmiku, że koszulki SF będą dostępne dla uczestników imprezy w Bydgoszczy. Będzie można zakupić na miejscu, przed zawodami. Przestańcie "przytulać", bo to nie ma najmniejszego sensu.

Wybacz ale poczekam na wypowiedź np. Remka.

Nie "przytulam" a upewniam się jakie mam możliwości.

Jak odpowiedź mnie nie usatysfakcjonuje to zakupię i odbiorę na kolejnych edycjach. Nie widzę problemu i ich się nie doszukuję. Wyluzuj Bartsiedlce...

• Like 1

• 0

Ależ Krzysztofie, luzu mi nie brakuje.  :D

Po prostu mam wrażenie, że nikt nie słuchał Remka. 

Moje "przepraszam" na początku wpisu odnosi się do niego, a właściwie do braku reakcji Ojca Dyrektora. 

A na imię mi Bartek, pseudo bartsiedlce, "Bartolini Bartłomiej, herbu zielona pietruszka, do usług".

PS

Dzięki za komplement, usunięty zgodnie z sugestią  :P

• Like 2

• 0

tu wszyscy przestępują z nogi na nogę aby dowiedzieć się ile trzeba kasy odłożyć na SFE Bydgoszcz aby zostać szczęśliwym posiadaczem tegoż przyodziewku.

A że na zawody stawię się z połową rodziny to wydatek będzie dwukrotnie większy. Może zniżki rodzinne, lub inne 500+  :D

Edytowane przez wuran
  • Like 5

• 0

Patrząc ma kalendarz 28-29.05 i 27-28.08 wesela Szwagra i kolejno My Little Bro.

Zostaje mi chyba tylko Wrocław.

Już wiem, że w Bydgoszczy nie zawijam, Żona po weselu zaplanowała Nam Randkę w W-wie :)

Koszulkę nabędę więc na Wrocław. A cena wysoka ale i wykonanie pewnie jeszcze lepsze :)

• 0

Tak, to oficjalna cena - koszulka do nabycia jako opcja przy rejestracji na Bydgoszcz - od dzisiaj. Od jutra w pakiecie PREMIUM na Poznań.

Czy droga? Wpiszcie w Google "koszulka wędkarska zawodnicza". Sprawdzicie ile kosztują chińskie koszulki sprzedawane w Polsce z nadrukiem :) Myślę, że zmienicie zdanie. One tyle kosztują - 100% zadruku. Nasze to - polski materiał, w Polsce drukowane, w Polsce szyte, projektowane - krótko nawet nie mamy angielskiego napisu a "wyprodukowano w Polsce" :)

• Like 4

• 0

Tak, to oficjalna cena - koszulka do nabycia jako opcja przy rejestracji na Bydgoszcz - od dzisiaj. Od jutra w pakiecie PREMIUM na Poznań.

Czy droga? Wpiszcie w Google "koszulka wędkarska zawodnicza". Sprawdzicie ile kosztują chińskie koszulki sprzedawane w Polsce z nadrukiem :) Myślę, że zmienicie zdanie. One tyle kosztują - 100% zadruku. Nasze to - polski materiał, w Polsce drukowane, w Polsce szyte, projektowane - krótko nawet nie mamy angielskiego napisu a "wyprodukowano w Polsce" :)

A jeśli już mam opłacony Bydgoszcz to jak mogę dopłacić za koszulkę? też przez formularz do zapisów? I jak z rozmiarówka?

Edytowane przez dreadknight