Skocz do zawartości
  • 0

"Delfin" i "Delta" we Wrocławiu - 24 kwietnia 10:00 - ZAPROSZENIE

FidoAngel

Pytanie

Mam przyjemność zaprosić koleżanki i kolegów na spotkanie z Januszem Dudziakiem, konstruktorem "Zintegrowanego uchwytu wędkarskiego"  DELFIN i zbrojenia wędzisk w nowatorski system DELTA.

Spotkanie odbędzie się 24 Kwietnia (niedziela) o godz 10.00  w Sali Bosmańskiej Barki Tumskiej we Wrocławiu.

Poczęstunek, kawa, herbata, piwo bezalkoholowe ;) oraz inne we własnym zakresie.

Po części poglądowej, prezentacji Delfina i wędzisk w Delcie, przewidujemy "zabawy terenowe" czemu będzie sprzyjać usytuowanie miejsca spotkania na wyspie na Odrze :)

Dojazd we własnym zakresie, parkingi miejskie w tym czasie są bezpłatne.

Dla ułatwienia link do miejsca spotkania:

http://www.hotel-tumski.com.pl/barka/barka-tumska

Zapraszamy.

Edytowane przez Friko
  • Like 8

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Miło mi poinformować, że na spotkaniu będzie można zapoznać się z blankami, oraz gotowymi wędkami, które oferuje pracownia CAGE RODS.

Zapytania o konkretne blanki, które chcemy zobaczyć, pomacać, powąchać ;) proszę kierować bezpośrednio do pracowni:

http://cage-shop.pl/

lub do naszego forumowego kolegi Wojtka czyli @woblerwz.

Edytowane przez FidoAngel
  • Like 8

• 0

Dziękuje wszystkim  przybyłym na spotkanie, w szczególności Januszowi, że chciało mu się taki kawał jechać i na tej zimnicy wędki pokazywać zamiast w domciu siedzieć w ciepłych papuciach ;). Nie zdawałem sobie sprawy z tego, ze Delta to wiele sposobów wydobycia z blanku tego czego nie widać patrząc na niego przez pryzmat klasycznego zbrojenia. Czułość tego zestawu jest taka, że branie i hol okonia (złowiłem, a jakże :) ) wyglądało jak strzał i  hol wymiarowego sandacza. Właściwości rzutowe, przy takim wietrze, takie, że musiałem  miarkować aby na drugi brzeg nie przerzucić, bodajże dwu gramową główką.

Wojtkowi, że mogłem pooglądać, powyginać, porównać stado Matagi...

I mimo wiatru i zimna jednak troszkę połowiliśmy wybranymi kijkami :)

Wedzisko w tym systemie już się dla mnie kręci, po  przymiarkach widzę, że w porównaniu do seryjnego będzie czymś o czym projektanci blanku nawet nie marzyli. U uczestników spotkana, nie tylko u mnie,  szykuje się poważna zmiana sprzętowa i nie mówię tu o kołowrotkach :D

• Like 5