Gobio Gobio Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) witam co moglibyście polecić do łowienia boleni/sandaczy (ciężko ale z autopsji wiem że da sie pogodzić) na woblery w przedziale 10-25gram ale nie nie wykluczone że będą też z tego latać gumy wiec czułość blanku mile widziana, długość do max 210cm( raczej łowienie z wody) cena nie wygórowana wędka ma być sparowana z daiwa t3svdzięki za podpowiedzi pozdrawiamps: albo może inaczej czy ma ktoś do sprzedania ST. CROIX LEGEND TOURNAMENT LTBC68MXF Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Gobio Gobio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 u mnie z t3 jest sparowany EG kaleido black racer - i chodzi w przedziale prawie do 25 gram szczerze nie narzekam i polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 fajnie ale to kij bardzo wysoko budżetowy- jakbyś narzekał to znaczyło by że jesteś rozpieszczonym gówniarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 U mnie T3 Sv jest sparowany z MHX mb 842-2 ,jeszcze nie miałem okazji połowic ale w zakresie 5-20g powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Sredniobudzetowy to sprzedawana przeze mnie Daiwa Powermesh Baitcast 200/10-35g, byłby zestaw firmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 myślałem o tym powermeshu Żbiku ale wydaje się być troche pałowaty co wnioskuje z filmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 BOB sprzedaje MHX MB784 - ktoś coś może napisać o tym kiju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Oj nie, absolutnie na pałowaty. Ten filmik widziałeś? https://m.youtube.com/watch?v=W_Lp0eSdS5I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 ...BOB może Stosowałem na sandacza na wodzie stojącej do ciężkiego opadu i podbicia przynęty. Koguty i gumy 35g. Lub na szczupaki-ogarnia Slidery 10 F i S. Pomimo skrócenia w szczycie dostał mocy i choć szczytówka nie jest już tak delikatna to blank ładnie przenosi drgania. W dole gada już od 12g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Sliderami 10 mam czym rzucać szukam czegoś bardziej finezyjnego ale do tez do cięższych gum 20-28gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Oj nie, absolutnie na pałowaty. Ten filmik widziałeś? https://m.youtube.com/watch?v=W_Lp0eSdS5IWidziałem Z ile mozesz mi go wysłać? Te kijki są juz do dostania w internetowych sklepach za 4paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Gobio, kup SG finesse M. Super kij do dostania za 350 zł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 fajnie ale to kij bardzo wysoko budżetowy- jakbyś narzekał to znaczyło by że jesteś rozpieszczonym gówniarzem.Cena nie czyni kija wspaniałym - raczej chodzi o to że szukałem tego specjalnie modelu ze względu na jego parametry a nie z powodu ceny.... A cena żeby być dokładnym ciut wyżej niż tego co szukasz. Tak jak pisze @wojciiech - sg finezka powinna Ci pasować jeżeli lubisz szybkie szczytowe kije 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Wieść niesie że sg fitnesse lubi się złamać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 ja mam finezkę do 18 gram i używałem jej do nauki a złamać mi się nie udało, a jak wiadomo przy nauce casta wszystko zdarzyć się może więc to łamanie to chyba nie jakaś popularna "wada".... fakt, że nie popularny kijek w drugim obiegu (nie było chętnych na moją używkę) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 dziękuje za wszystkie wskazówki, zdecydowałem się na kijek od kolegi @Żbiku - powermesh do 35grampozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol50 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Tak przy okazji to może wiecie gdzie za rozsądną cenę można kupić T3 sv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 digitaka.jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak przy okazji to może wiecie gdzie za rozsądną cenę można kupić T3 sv Troszkę się spóźniłeś.Niedawno były na plat.co.jp za +- 20000 jenów Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez marcin_krych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol50 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Troszkę się spóźniłeś.Niedawno były na plat.co.jp za +- 20000 jenów No to faktycznie na plat dawno nie zaglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak kręcisz prawą to została ostatnia t3 1016H za 17,550 a szpulkę sv mogę Tobie sprzedać Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez marcin_krych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Za 22K na japońskim Yahoo jest kilka sztuk. I to na lewą rękę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi