datoos Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Drodzy Koledzy Czy ktoś się orientuje czy porozumienia pomiędzy okręgami Katowice-Szczecin; Szczecin-Katowice na rok 2011 obowiązują nadal ??? Z g?łry za informację dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 na chwilę obecną wglada to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Dzięki Z tego wynika, ?źe nie ma porozumienia (pewnie nie dogadano się o złot?łwkę bądź dwie) Kiedy powr?łcą opłaty og?łlnopolskie???? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mi te?ź się marzy og?łlnopolska opłata 200zł i og?łlnooesowa mo?źe być te?ź 200zł .Donald marzy ?źeby było miło Donald marzy ?źeby się spełniło ale?ź się rozma?źyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie zaczynajcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Je?źeli chodzi o opłaty og?łlnopolskie to jestem przekonany, ?źe jest to kwestia czasu.... dzisiaj trudno uwierzyć w pewne sprawy typu prywatyzacja słu?źby zdrowia, brak Zus-u, prywatyzacja kolei. Patrząc na r?ł?źne sprawy to chyba ka?źdy coś by pozmieniał po swojemu. Opłata og?łlnopolska jest jak najbardziej mo?źliwa, przecie?ź to zarząd i mniejsza instancja jest dla Nas a nie inaczej........ Mi osobiście wydaje się ?źe gdyby pieniądze z wszystkich zarząd?łw okręg?łw przeznaczyć na wzmo?źone zagospodarowanie i ochronę w?łd to mało kt?łry wędkarz po wysokim mandacie zdecydował by się na nad limity i inne kłusownicze występki. Mając w ręku takie narzędzie jakim jest internet to zało?źenie stowarzyszenia na rzecz ujednolicenia przepis?łw i poprawy stan?łw naszych w?łd to pestka. A wtedy szanowni Panowie w krawatach lub wełnianych sweterkach pilnujcie mocno stołka na kt?łrym siedzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mi te?ź się marzy og?łlnopolska opłata 200zł i og?łlnooesowa mo?źe być te?ź 200zł .Donald marzy ?źeby było miło Donald marzy ?źeby się spełniło ale?ź się rozma?źyłem 200? 100 wystarczy, a extra dopłata na OS-y 20 zł A najlepiej nie płaćmy nic, bo po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Tomku trochę mało za te oesy ale z drugiej strony 100zł za wszystko i 20 dyszki za 30km oesu to jest przegięcie proponuję 10gr od kilometra oesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
datoos
Drodzy Koledzy
Czy ktoś się orientuje czy porozumienia pomiędzy okręgami Katowice-Szczecin; Szczecin-Katowice na rok 2011 obowiązują nadal ???
Z g?łry za informację dziękuję.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi