Kuba Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wracając do tematu Grand Vitara powiem, że to jedyny szosowo/terenowy samochód na naszym rynku. Nie ma żadnych ściem.Sa jeszcze co najmniej trzy i lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Kuba, Land Cruiser byłby idealny, ale jest za drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Daniel, bierz Vitarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Kuba, Land Cruiser byłby idealny, ale jest za drogi. A Defender? Pieciolatki za dyche euro chodza, starsze pewnie jeszcze mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 dlatego bardziej skłaniałem się w stronę KIA KIŁA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 No defy to dośc specyficzne auta, pozbawione czegokolwiek.Choć to co krótki def potrafi wbija w ziemię.Ja się cieszę ze sprzedania defka, disco jednak bardziej cywilizowane jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 dlatego bardziej skłaniałem się w stronę KIA KIŁA. Kuba ja na rzeczy materialne patrzę w trochę inny sposób.Miałeś jakąś nową KIA'ę czy po prostu piszesz tak, bo ... tak.Wiem, że to nie Lexus i prestiż żaden, ale mi to akurat zwisa i powiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Tego nie trzeba miec, naprawde. Po co miec kile? Wole miec landcruisera, to na pewno zdrowsze Lexusem w teren nie radze, oj nie radze...nie ma reduktora, mechanizmu róznicowego tez nie wylaczysz. A powaznie, jest to suvik i to nie pierwszej klasy ani nawet drugiej. Duzo wiecej w terenie potrafi rajona tu potwornie Vitara. Zeby tylko tym defem dalo sie normalnie jezdzic, to tematu by nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 A coś takiego: Jeep Cherokee 2.8 CRD ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 A coś takiego: Jeep Cherokee 2.8 CRD ? Daniel - tak jak koledzy pisali powyżej - JeePa w dieslu to szeeeeeeerokim łukiem choc przyznam szczerze, że mnie zastanawiało czy te nowsze dieselki też bo - jakos i mi ta wersja pasi szczegolnie nowa buda cheeroke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Mifciu, A idź Ty na Jeep.com i poszukaj silnika 2.8CRD, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Mifciu, A idź Ty na Jeep.com i poszukaj silnika 2.8CRD, dobrze? a czego tam szukać... Silnik CRD to typowo europejska oferta, więć szukanie go na stronie (h)amerykańskiej trochę bezcelowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek75 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Wszelkie info o jeepach na można znaleźć na jeep.org.pl PozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Kuba ja trochę szukam na stronach LR defenderów z benzynowym silnikiem i słabo mi idzie.to jest jeszcze do kupienia? jeśli tak to czy są to konstrukcje gaźnikowe czy jakieś nowocześniejsze? da radę do tego LPG zainstalować? jechałem raz takim defenderem długim i jak by to trochę wyciszyć matami w profesjonalnym zakładzie audiofilskim to spoko da się tym smigać na co dzień z oponami AT,ale myślę o benzynowym silniku trochę, ogólnie mam zboczenie na kanciaste auta,stare volvo czy meś G,tak więc mnie się defek podoba sorki hlehle za prywatę w tym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Def w benzynie to chyba dwa rynki- 2,8 z rpa i v8 z usa...to auto to tylko diesel i nie da się nim jakoś to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 110SVX z pełnymi wygodami w środku nie jest zły ,może mocy za mało na szosę ,bo teren ogarnie bez problemowo.taki gość od cieżkiej roboty ubrany na kościołowo trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ogień w szopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 W końcu się zdecydowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 koledze sie chyba troche kryteria pomiszaly, zamienily albo po prostu trafil totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 koledze sie chyba troche kryteria pomiszaly, zamienily albo po prostu trafil totka Czasem trzeba sobie trochę pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Muscle cary to nie moja bajka, ale robi wrażenie, a kwadratowe wnęki na zegary są fajne.Co do defa, miałem przyjemność zjechać bardzo hardcorową wersją tego modelu do kopalni. Jeśli wyobrażacie sobie, że po prostu jechałem serpentyną do dużej dziury w ziemi, to nie było tak. Zjeżdżaliśmy autem z powierzchni, do pokładów rud znajdujących się 200m pod ziemią, jadąc w wydrążonej skale, przecinając chodniki, którymi płynęły wysoko zmineralizowane rzeczki <_< Guide mówił, że wiele lat temu zrezygnowali z innych aut. O czymś to świadczy, ale defa kupiłbym jako drugie, albo trzecie auto, zdecydowanie. A teraz to chociaż Nivę bym sobie kupił, albo Samuraia... PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 [quote title= A teraz to chociaż Nivę bym sobie kupił, albo Samuraia... PozdrawiamGrzesiekNo Grzechu o Samuraju to też coraz częściej myślę , zwłaszcza pod kątem pewnej miejscówki....ty już dobrze wiesz o czym mówię <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Trochę przesadzili z kategorią - terenowe, ale ciekawe: http://moto.onet.pl/251443,8703601,1,zdjecie.html?node=27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Trochę bardzo przesadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 110SVX z pełnymi wygodami w środku nie jest zły W to naprawde trzeba wsiasc i pojechac, zeby sie wypisac. Ze zdjecia to sie mozna niezle oszukac.Najwygodniej za kierownica bedzie miala drobna, acz nisko zawieszona, panienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi