Super Arek GT Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Do takiego autka wg mnie AT to najodpowiedniejsze gumy...Nawet jeśli się je użytkuje w większości po czarnym.Osobiście na pierwszych nalewkach-kopie BF Goodrich AT KO- w rozmiarze 225/70 R15 zrobiłem ok 50000km i zeszło ich 4mm z 12mm od nowości.Wadą ich była waga (spalanie, dynamika) i problem z wyważeniem.Ale w śniegu, na piachu i asfalcie super!Wbrew opiniom- ciche.U mnie pod koniec ich użytkowania przestawiła się geometria- wyząbkowało opony i zaczęły huczeć.Po zimie wpadły- tak na przymiarkę- oryginały BF Goodrich AT.Miały swoje lata przez co stały się twarde i drifty na mokrym można było ćwiczyć????Teraz mam wspomniane nalewki, kopie Goodyear Wrangler AT.Mimo większego rozmiaru od poprzednich nalewek- lżejsze, wyważyły się jak w osobówce na prostych felgach i dobrych oponach (w gramach około na oponie 0/30, 30/32), ale z kolei je słychać mimo podobnej miękkości bieżnika.Pewnie zależy też to od jego rzeźby.Równie malinowe na czarnym, piachu, śniegu. Podpowiem Ci, choć pewnie to wiesz- że rozmiar rozmiarowi nie równy.Dlatego ja nabywałem swoje opony mierząc ich średnicę.Moje mają 72cm.Na dystansach 25mm na koło bardzo obcierały o poszerzenia.Szybko je zdejmowałem bo i występowało na nich duże bicie przy hamowaniu. Podrzucam fotkę Vitary na nalewkach 225/70 R15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Po tym jak dwa lata temu utknąłem Focusem nad Łupawą wybór był dla mnie oczywisty ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ja szukam Forestera, lecz znalezienie dobrego egzemplarza graniczy z cudem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zarejestruj się na dwóch największych forach subaru w kraju. Czasem coś się trafi z pewniejszych rąk, ale oczywiście zawsze trzeba być czujnym i nie spieszyć się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ja szukam Forestera, lecz znalezienie dobrego egzemplarza graniczy z cudem.Poszukaj kolesia z Kowar (Dolny Śląsk) handluje tylko forkami (wystawia się na otomoto) ma na placu zawsze kilka sztuk do wyboru.Kupowałem u niego dla kumpla auto i polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 A ja bujam sie taką Nysską,podniesiony kilka centymetrów do tego większe oponki i daje rade w lekkim terenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ja szukam Forestera, lecz znalezienie dobrego egzemplarza graniczy z cudem.W jakim roczniku i z jakim silnikiem szukasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ja również szukałem foresterka jak znalazłem przejechałem się i czułem się za ciasno w nim i zakup padł na nyske jak u kolegi rapek oponki bf goodrich AT i daję rade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ja również szukałem foresterka jak znalazłem przejechałem się i czułem się za ciasno w nim i zakup padł na nyske jak u kolegi rapek oponki bf goodrich AT i daję rade Też miały być BF GOOODRICH AT ale przesadziłem z rozmiarem i nie wlazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ja szukam Forestera, lecz znalezienie dobrego egzemplarza graniczy z cudem.Zobacz tę stronę, koleś jest polecanym sprzedawcą na forum subaru. Forumowicze chwalą sobie u niego zakupione forestery.http://www.22b.com.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ceny też ma trochę z kosmosu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ale sprawdzone i może ściągnąć pod zamówienie a przy kupnie subaru jak za tanio to lepiej uważać, żeby nie wpaść na minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ale sprawdzone i może ściągnąć pod zamówienie a przy kupnie subaru jak za tanio to lepiej uważać, żeby nie wpaść na minę Przy kupnie każdego auta możesz w gówno wdepnąć, ale 9-cio letnie Legacy za 24400 euro to przegięcie pały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zarejestruj się na dwóch największych forach subaru w kraju. Czasem coś się trafi z pewniejszych rąk, ale oczywiście zawsze trzeba być czujnym i nie spieszyć się Chciałe "raczej" coś świeżo sprowdzone. Poszukaj kolesia z Kowar (Dolny Śląsk) handluje tylko forkami (wystawia się na otomoto) ma na placu zawsze kilka sztuk do wyboru.Kupowałem u niego dla kumpla auto i polecam.Obecnie nic ta nie ma. W jakim roczniku i z jakim silnikiem szukasz?Szukam II 2004-2007r 2000cm3 125KM (pod gaz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ceny też ma trochę z kosmosu.Ceny jak logo, plejady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ja również szukałem foresterka jak znalazłem przejechałem się i czułem się za ciasno w nim i zakup padł na nyske jak u kolegi rapek oponki bf goodrich AT i daję rade Suzuki Jimny jest ciasny, choć w terenie potrafi wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Popatrz na ceny LC hdj 100 za sensowny egzemplarz coś koło 90000 pln trzeba położyć ????. Jakość kosztuje a handlarzyny z kraju przyzwyczaiły nas do cudów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Popatrz na ceny LC hdj 100 za sensowny egzemplarz coś koło 90000 pln trzeba położyć . Jakość kosztuje a handlarzyny z kraju przyzwyczaiły nas do cudów.Coś o tym wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Arek X , powiedz mi ile Twoja Vitara ma na haku ,czyli DMC przyczepy bez hamulca i z hamulcem najazdowym . W DR jest to pozycja O.1 i O.2 i jaki masz silnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Przy przerejestrowywaniu w urzędzie przeoczyli w nowym dowodzie fakt, że mam hak.Zrobili wpis, pieczątka, ale danych o masie przyczepy już nie zaktualizowali. Silnik to zawrotne 1,6 8V- w teorii około 80 kunia.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Suzuki Jimny jest ciasny, choć w terenie potrafi wiele. Bo Suzuki Jimny to jest terenowy a Nyska to suv ale z dobrymi oponami na rybki powiezie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Gdyby komuś przyszło na myśl że chce zmienić auto. Jeśli ktoś pomyślałby o C5 to żeby nie było na mnie - złom . Please be advised the Embassy is putting up for sale: 1. Toyota RAV4: Y 2008, black, 2,0L, 112 KW 76884 km, A/C, ABS, immobiliser, radio /CD player, automatic lock, automatic windows, airbags, winter tyres, 4WD, good condition. 2. Citroen C5 Exclusive: Y 2012, black, 1,6L THP, 115 KW 61707 km, A/C, ABS, immobiliser, radio /CD player, power seats, automatic lock, airbags, winter tyres, good condition. Please be advised of the following schedule of the sale:Viewing the vehicle at the parking lot of the Canadian Embassy - 1/5 Jana Matejki Str, Warsaw (contact person - Rafal Gajek tel. 22 5843309)Placing secret bids - bids containing the price, name, address, contact umber of the bidder should be delivered to the Canadian Embassy in a sealed envelope marked “Toyota RAV4 ” or “CITREN C5” accordingly to the attention of "MCO only" by 16:00 on Monday, January 22nd, 2018 .The successful bidder will be notified by phone by January 24th.If the successful bidder cannot be reached within two working days the vehicle will be offered to the next successful bidder. The sale is open to public.The Embassy reserves the right to cancel the sale without incurring any liability. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Gdyby komuś przyszło na myśl że chce zmienić auto. Jeśli ktoś pomyślałby o C5 to żeby nie było na mnie - złom . Please be advised the Embassy is putting up for sale: 1. Toyota RAV4: Y 2008, black, 2,0L, 112 KW 76884 km, A/C, ABS, immobiliser, radio /CD player, automatic lock, automatic windows, airbags, winter tyres, 4WD, good condition. 2. Citroen C5 Exclusive: Y 2012, black, 1,6L THP, 115 KW 61707 km, A/C, ABS, immobiliser, radio /CD player, power seats, automatic lock, airbags, winter tyres, good condition. Please be advised of the following schedule of the sale:Viewing the vehicle at the parking lot of the Canadian Embassy - 1/5 Jana Matejki Str, Warsaw (contact person - Rafal Gajek tel. 22 5843309)Placing secret bids - bids containing the price, name, address, contact umber of the bidder should be delivered to the Canadian Embassy in a sealed envelope marked “Toyota RAV4 ” or “CITREN C5” accordingly to the attention of "MCO only" by 16:00 on Monday, January 22nd, 2018 .The successful bidder will be notified by phone by January 24th.If the successful bidder cannot be reached within two working days the vehicle will be offered to the next successful bidder. The sale is open to public.The Embassy reserves the right to cancel the sale without incurring any liability. Już po czasie. Daj znać gdyby nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=VYl42dcJeLM&feature=youtu.be Mam takiego, tylko nie tak przerobiony jak na filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 model 2019 i juz jest do kupienia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi