skilos Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ja mam 15 ,a u amerykańców wszystko możliwe To z filmu jest ze specjalnym wyposażeniem , niedostępnym standardowo .Nie mniej jednak, stały napęd na 4 łapy do 40km/h i wyższy prześwit niż w osobówkach 18,5 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ja mam 15 ,a u amerykańców wszystko możliwe To z filmu jest ze specjalnym wyposażeniem , niedostępnym standardowo .Nie mniej jednak, stały napęd na 4 łapy do 40km/h i wyższy prześwit niż w osobówkach 18,5 cm . Do miejskiej dżungli jak znalazł niektóre krawężniki i wszystkie trawniki pokona .Na wyprawę pod supermarket na większe zakupy też przydatny. Tylko kto odważny w normalnym ruchu założy mu ateki i przeciora go po krzakach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (...)Tylko kto odważny w normalnym ruchu założy mu ateki i przeciora go po krzakach.Jak by był służbowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jak by był służbowy... To zmienia postać rzeczy ????????????????????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Ja mam na stanie starsze Sorento jeszcze na ramie.Te obecnie produkowane to już chyba zawieszenie samonośne?W lato wyciągałem samochód WOPR wraz z przyczepką z wody. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez SkiDivPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) Witam,szukam samochodu na ryby i na co dzień .Wybór ograniczyłem do Rav 4 II gen i Crv też II gen obydwa samochody w 2 l benzynie .Ktoś może posiada ww modele i podpowie co wybrać?Chodzi mi o awaryjność i ew.bolączki tych samochodów.Z góry dziękuję . Edytowane 29 Stycznia 2018 przez robert74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Jeśli drugiej generacji, to ważniejszy będzie stan konkretnego egzemplarza, niż marka producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witam,szukam samochodu na ryby i na co dzień .Wybór ograniczyłem do Rav 4 II gen i Crv też II gen obydwa samochody w 2 l benzynie .Ktoś może posiada ww modele i podpowie co wybrać?Chodzi mi o awaryjność i ew.bolączki tych samochodów.Z góry dziękuję .Właśnie sprzedaliśmy RAV 4 z 2008 (nie wiem czy to II czy III) z przebiegiem 76tys. km. Poszła za 34tys. plz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jeśli chcesz dobry, zadbany i wyremontowany samochód na ryby to polecam Ci mojego foresteraka. Granatowego będę wystawiał na sprzedaż, auto mojej żony, która chce nowego ASX-a, ja swojego (niebieski) raczej nie zamienię na żaden inny samochód. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Tak z ciekawości, jaki rocznik,silnik,przebieg i cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 To nie giełda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Tak z ciekawości, jaki rocznik,silnik,przebieg i cena ?do ustalenia przebieg i cena . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jeśli chcesz dobry, zadbany i wyremontowany samochód na ryby to polecam Ci mojego foresteraka. Granatowego będę wystawiał na sprzedaż, auto mojej żony, która chce nowego ASX-a, ja swojego (niebieski) raczej nie zamienię na żaden inny samochód. IMG_20180131_152228_482.JPGNie wiem którym wtedy jechałeś ale fajnie zaklekotal na mrozie na strzał trzymał się drogi elegancko a ja jeździłem swoim bokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jeśli chcesz dobry, zadbany i wyremontowany samochód na ryby to polecam Ci mojego foresteraka. Granatowego będę wystawiał na sprzedaż, auto mojej żony. Jaki silnik jest w aucie i czy był lub jest gazot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Litości Panowie, nie można tych pytań zadać na priv? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Osoby zainteresowane autem, zapraszam na prv, podam nr kom i odpowiem na wszelkie pytania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jeśli chodzi o rav i crv to oba nieźle nadają się do jazdy miejskiej niestety w terenie, na lodzie czy śniegu jest tragedia, kilka razy ratowałem te suvy swoim legacy, kiedy koledzy nie mogli wyciągnąć nimi zestawu, łódka-przyczepa, z jeziora. Napęd symetrical AWD plus reduktor jest najlepszym rozwiązaniem w klasie aut SUV, które z założenia mają dobrze poruszać się na jezdni jak i poza nią. Kupowanie suv-a jednoosiowego lub z automatycznie załączanym napędem jest rozwiązaniem raczej marnym jeśli auto ma służyć wędkarzowi. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Panowie Pytanie do zorientowanych.Stalem sie posiadaczem UAZ-a.Potrzebuje zrobic przeglad u mechanika, zrobic co potrzeba a potem przejsc przeglad dopuszczajacy do rejestracji (auto prosto z woja). Moglby ktos polecic jakis sprawdzony warsztat w Warszawie lub okolicach ? Bede wdzieczny za wskazowki / pomocPozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Będę w sobotę w pl , w poniedziałek Cię mogę zawieźć do kolegi, ogarnie przegląd jeden i drugi , dodam że on odrestaurowuje stare auta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Daniel, takiego będziesz robił? Do Starachowic dojedziesz na warsztat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Znacie warsztat w okolicy Krakowa/Wieliczki który specjalizuje się z renowacji Suzuki Vitary ( rocznik 2000) ?Chciałbym konkretne blacharskie roboty zrobić .To dzielne autko na ryby i szkoda się ładować w coś skomplikowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Troszkę dalej ale warto http://patrykstal.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Troszkę dalej ale warto http://patrykstal.pl .Faktycznie czarodziej . To ponad 200 km . Tak doinwestować auto , to trochę żal po wertepach się włóczyć i ocierać o krzaki.Ja specjalnie się nie przejmuję jak muszę między drzewami lub krzakami jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Faktycznie czarodziej . To ponad 200 km . Tak doinwestować auto , to trochę żal po wertepach się włóczyć i ocierać o krzaki.Ja specjalnie się nie przejmuję jak muszę między drzewami lub krzakami jeździć. Zapomniałem o http://www.stopiwgarage.com.pl dzwoń do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Dzięki popytam jak z terminami. Zapomniałem o http://www.stopiwgarage.com.pl dzwoń do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi