CORNEL Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Yokohama Geolandar ATS G012/G015.Mam od 3 lat w X-Trailu, jeżdżę trasy, szutry, śniegi, co roku Szwecja. Jak dla mnie jedna z lepszych opon całorocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 A ja zapytam o Vitarę Czy jest różnica pomiędzy pierwszą wersją chyba do roku 2005 a nowszym modelem po 2005 . Takie wyciąganie łódki na przyczepie z wody.Delikatny zjazd ,koła auta zostają na piachu. Bez wielkiej extremy i wjazdu do wody pod progi. Mondeo nie daje rady i tzreba kombinować z liną ... Pierwsza miała reduktor +lewarek a ta nowsza przełącznik napędu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 A ja zapytam o Vitarę Czy jest różnica pomiędzy pierwszą wersją chyba do roku 2005 a nowszym modelem po 2005 . Takie wyciąganie łódki na przyczepie z wody.Delikatny zjazd ,koła auta zostają na piachu. Bez wielkiej extremy i wjazdu do wody pod progi. Mondeo nie daje rady i tzreba kombinować z liną ... Pierwsza miała reduktor +lewarek a ta nowsza przełącznik napędu.Śmigam GVII 06r , swoją drogą druga w rodzinie. W porównaniu do CRV I tam gdzie ona zaczynała boksować kołami (średnio pochyły slip z trawą) tam Vitara podjeżdża w trybie AUTO praktycznie bez dodawania gazu GVII po 2006 też ma reduktor który bardzo dobrze działa w terenie. Zimą w głębokim śniegu (czechy) wjechałem tam gdzie inni mogli pomarzyć - co prawda dobre zimówki robiły robotę , ale Pan z BMW X6 pokiwał głową i powiedział że szalony jestem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Śmigam GVII 06r , swoją drogą druga w rodzinie. W porównaniu do CRV I tam gdzie ona zaczynała boksować kołami (średnio pochyły slip z trawą) tam Vitara podjeżdża w trybie AUTO praktycznie bez dodawania gazu GVII po 2006 też ma reduktor który bardzo dobrze działa w terenie. Zimą w głębokim śniegu (czechy) wjechałem tam gdzie inni mogli pomarzyć - co prawda dobre zimówki robiły robotę , ale Pan z BMW X6 pokiwał głową i powiedział że szalony jestem Czyli raczej nie powinienem mieć kłopotów z nowszym modelem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Ja właśnie dojeżdżam BF Goodridge Urban Terrain T/A.Polecam, ciche, miękkie, a na piaseczku i słabym błocie daje radę. Na asfalcie jak zwykła letnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Cześć! Poruszaliśmy kiedyś (kilka miesięcy temu?) na forum kwestię wypłaty odszkodowania przez ubezpieczyciela, który przy szacowaniu zaniża wartość samochodu. Ktoś bardzo rzeczowo opisał jak postąpić w takiej sytuacji. Próbuje to wygrzebać, niestety mimo opcji ,,szukaj" nie udaje mi się tego znaleźć, może ktoś coś kojarzy, lub ewentualnie sam ,,wojował" z ubezpieczycielem w tej sprawie z pozytywnym skutkiem? Obaj uczestnicy mieli wyłącznie OC, poszkodowany ma szkodę całkowitą, ostatnio serwisował auto i ma na wszystko faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Czyli raczej nie powinienem mieć kłopotów z nowszym modelem ? Moją GVII wodowałem łódkę w sypkim piachu tak głębokim, że nie dało się drzwi otworzyć. reduktor jest, stały napęd na 4 koła i blokada dyfra też. Nie będziesz miał problemów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 CRV 2005/2006 fajnie się spisywała i nigdy się nie zakopałem. Jeździłem po trawie, błocie nad Bugiem, Wisłą, ujściu Wkry. Zawsze z głową. Super samochód, bardzo przemyślany, uniwersalny, rodzinny. Sporo miejsca. Oddałem żonie i zamieniłem na LC, tym też się nie zakopałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Oddałem żonie i zamieniłem na LC, tym też się nie zakopałem Byłbym zdziwiony jakbyś się nim zakopał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 CRV 2005/2006 fajnie się spisywała i nigdy się nie zakopałem. Jeździłem po trawie, błocie nad Bugiem, Wisłą, ujściu Wkry. Zawsze z głową. Super samochód, bardzo przemyślany, uniwersalny, rodzinny. Sporo miejsca. Oddałem żonie i zamieniłem na LC, tym też się nie zakopałem Jeszcze nie ale pierwszą wtopę się zapamiętuje na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) a coś ktoś o Suzuki XL 7 II 200 r. z silnikiem 3.6 V6? Edytowane 18 Maja 2018 przez damien79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Byłbym zdziwiony jakbyś się nim zakopał. Landruiserami jeździłem po pustyni w Dubaju. Spuszczali tylko trochę powietrza z kół i wio na pustynię. Mega fun. O jakimkolwiek zakopaniu się nie było mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Darku, zawsze pierwsze wymiękają opony, potem już równia pochyła.Ja swoją toyką dwa razy dojechałem do granicy możliwości. Pierwszy raz nad Wisłą, drugi raz nad Bugiem. Pierwszy w błocie, drugi w piasku. Na szczęście w obu przypadkach udało mi się wygrzebać o własnych siłach, a właściwie z pomocą kolegów, z którymi jechałem i fantów w bagażników. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noryb2013 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Panowie, może ktoś zainteresowany? Autko w mojej rodzinie od nowości i bez przygód...https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-rav4-pierwszy-wlasciciel-salon-polska-bezwypadkowy-ID6A7xhv.html#4748454341 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Po wakacjach będę szukał takiej RAW-ki, teraz inne wydatki. Ps bardzo ładna???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Jutro agencja mienia wojskowego w Krakowie organizuje przetarg na którym wystawia skodę superb 1.9TDi za 14.500zł, znajomi chwalą stan i przebieg wystawianych przez wojsko osobówek tak więc jeśli ktoś właśnie szuka auta to warto rzucić okiem. Żeby było bardziej wędkarsko jest też mercedes benz 290gd za 25000 https://amw.com.pl/pl/uzbrojenie-i-sprzet/sprzet-wojskowy/przetargi-1/1320 na stronie 6 są zdjęcia superba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Panowie, może ktoś zainteresowany? Autko w mojej rodzinie od nowości i bez przygód...https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-rav4-pierwszy-wlasciciel-salon-polska-bezwypadkowy-ID6A7xhv.html#4748454341Młodszą bo z 2008 sprzedaliśmy w pracy pod koniec ub. roku. Sam się zastanawiałem bo czasami nią jeździłem ale pojemność bagażnika jednak jest zbyt mała szczególnie jeśli miałbym spakować ponton i silnik. Z tym silnikiem auto nie do zaj.....nia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) Citroen C8. Umożliwiania zostać na ranek jak wieczorem biorą, szczególnie latem jak noce krótkie, a do domu daleko Edytowane 27 Lipca 2018 przez siatkaz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Citroen C8.Umożliwiania zostać na ranek jak wieczorem biorą, szczególnie latem jak noce krótkie, a do domu daleko Przyciemniłbym te szybki , przed ciekawskimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Tam gdzie ja nocuje ciekawskich nie ma, chyba że jakieś dziki albo inne dzikie gady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Mam Citroen C8.Umożliwiania zostać na ranek jak wieczorem biorą, szczególnie latem jak noce krótkie, a do domu dalekoMam to samo ale za znaczkiem Lancii- Phedrę.Dawno się noszę z trochę większą improwizację na dłuższe wypady- właśnie odnawiam starą szafkę kuchenną: spanie będzie na górze/blacie, dół przerobie coby kilka wędek wlazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Fajny 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Czy może ktoś z tu zaglądających użytkuje nowe Vivaro (modele po 2015)? Będę wdzięczny za wszelkie info z użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) Moim zdaniem to jest to https://www.youtube.com/watch?v=n2Fp4e2Zpo8 Edytowane 18 Września 2018 przez 'mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi