Gabriel Kozdraś Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Takie pytanie czym vel jak to przymocowałeś do dachu (podsufitki)U mnie w miasteczku sklepie takie mają, chyba nawet dwa komplety, klient zamówił i nie odebrał - teraz maja w dobrej cenie na wyprzedaży.A co do montażu - widziałem takie z zamontowanymi po 2 czy 3 sztuki magnesami neodymowymi , trzymały i w środki i an zewnątrz jak przyklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Ja wożę wędki w starym dachowym uchwycie do nart. Uchwyt mocowany do relingów. Widać je powyżej na fotce Jeep'a. Sprawdza się super http://jerkbait.pl/topic/7249-vitara-cr-v-sportage-terenówki-itd-samochód-na-ryby/?p=2518470 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Panowie, Użytkuje ktoś może Jeep Cherokee III? Podoba mi się to auto. Na ramie, dobry napęd 4x4. Wydaje się być dobrym kompromisem na poziomie codzienne auto/auto na ryby. Czytam opinie o problemach z hamulcami, z elektryką i zawieszeniem. Do tego karoseria szybko ubiera się w rudy kolor. Czy może ktoś ma takiego sprzęta i jest w stanie powiedzieć jak to jest? Jaki najlepiej silnik? Jakiego silnika się wystrzegać itp? Pozdrowienia Długo rozważałem to auto jako właśnie auto na ryby, do momentu gdy zobaczyłem go na żywo. Nie wiem czy go już oglądałeś live To co go skreśliło z mojej listy, to bagażnik, a raczej jego brak Silnik benzyna oznacza zagazowanie. Jedyne miejsce na butle do bagażnik. Bagażnik z butlą oznacza dosłownie symboliczne miejsce na graty wędkarskie Chyba że nie wozisz ze sobą sporo majdanu na ryby lub nie przeszkadza Tobie opcja wożenia go na siedzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 U mnie w miasteczku sklepie takie mają, chyba nawet dwa komplety, klient zamówił i nie odebrał - teraz maja w dobrej cenie na wyprzedaży.A co do montażu - widziałem takie z zamontowanymi po 2 czy 3 sztuki magnesami neodymowymi , trzymały i w środki i an zewnątrz jak przyklejone.Z tymi magnesami to niegłupi pomysł , jakby trzymały przez podsufitkę to byłoby idealnie. Muszę jeszcze zobaczyć czy nie kolidowało by z niczym pod dachem (Jeep XJ), w tym aucie pod dachem jest komputer(wyświetlacz) i schowki centralnie przez środek dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jeszcze nie wieszalem ale zerknę w te magnesy. Może to być dobre. Jak nie to coś uspawam i przykręcę do plastików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Ja z magnesami widziadłem w Toyocie LC, a jak nie jeździły w LC to były zamontowane na łodzi, tez na tych samych magnesach.No i wiem gdzie same uchwyty Berkleya sa dostepne od reki w dobrej cenie, gdyby ktoś potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Długo rozważałem to auto jako właśnie auto na ryby, do momentu gdy zobaczyłem go na żywo. Nie wiem czy go już oglądałeś liveTo co go skreśliło z mojej listy, to bagażnik, a raczej jego brakSilnik benzyna oznacza zagazowanie. Jedyne miejsce na butle do bagażnik. Bagażnik z butlą oznacza dosłownie symboliczne miejsce na graty wędkarskie Chyba że nie wozisz ze sobą sporo majdanu na ryby lub nie przeszkadza Tobie opcja wożenia go na siedzeniachNie widziałem go jeszcze. No właśnie potrzebuje bagażnik bo wożę silnik spalinowy. Czasem i elektryka plus aku i cały inny sprzęt niezbędny. Także jak nie ma bagażnika to lipa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Nie widziałem go jeszcze. No właśnie potrzebuje bagażnik bo wożę silnik spalinowy. Czasem i elektryka plus aku i cały inny sprzęt niezbędny. Także jak nie ma bagażnika to lipa :/To jak nie chcesz wozić tego na siedzeniach, to zapomnij o liberciaku czy cherokee Sent from my SM-G965F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 a grand cherokee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 W XJ mam gaz butla 70l i Yamaha 5KM wchodzi bez problemu.Oczywiście tylne siedzenia nie złożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 duster całkiem nie źle sobie radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Kierowca robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jest trochę filmów na YT z udziałem Dustera i naprawdę robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Połowa sukcesu to dzielność auta, ale druga połówka to umiejętności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zapomniałeś o jeszcze jednej połówce Nie, nie, proszę nie spekulować, już wyjaśniam.Odpowiednie opony Najdzielniejsze auto z kierowcą rajdowym za kierownicą daleko nie zajedzie na byle jakich oponach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zapomniałeś o jeszcze jednej połówce Nie, nie, proszę nie spekulować, już wyjaśniam.Odpowiednie opony Najdzielniejsze auto z kierowcą rajdowym za kierownicą daleko nie zajedzie na byle jakich oponach.Od dawna wiadomo, że dobre buty to podstawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Terenowy to jest kierowca a nie samochód. Moim pryszczem passatem b3 dojeżdzałem 100m bliżej niż terenówy. podwyższony, zardzewiały, cały rok na zimówkach. A im bardziej terenowe auto, tym dalej trzeba iść po traktor. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Terenowy to jest kierowca a nie samochód. Moim pryszczem passatem b3 dojeżdzałem 100m bliżej niż terenówy. podwyższony, zardzewiały, cały rok na zimówkach. A im bardziej terenowe auto, tym dalej trzeba iść po traktor. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zapomniałeś o jeszcze jednej połówce Nie, nie, proszę nie spekulować, już wyjaśniam.Odpowiednie opony Najdzielniejsze auto z kierowcą rajdowym za kierownicą daleko nie zajedzie na byle jakich oponach.Opony bezsprzecznie należą do grupy "auto". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 To nie jest oczywiste dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 prawdziwy samochód na ryby...nawet łódki nie trzeba ciągnąć... wszędzie wjedzie i wszystko przepłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) i jeszcze jeden filmik o Sherpie Edytowane 19 Stycznia 2019 przez bober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 prawdziwy samochód na ryby...nawet łódki nie trzeba ciągnąć... wszędzie wjedzie i wszystko przepłynie W styczniu 2016 cena wersji Standard wynosiła 65 000 dolarów amerykańskich, a dwa lata później, w styczniu 2018 roku cena wersji PRO wynosiła 107 500 dolarów amerykańskich.Na ładną łódkę by było (a nawet kilka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Holownik zmieniony ,wymaga małego dopieszczenia ale od razu nic nie jest idealne. Dla dociekliwych 180 kucy i 400 niutów ,bagażnik jak jaskinia przeszło 700 litrów , rama reduktor i dwie blokady. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Brawo Paweł opity kawą u Huberta? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi