zetika16 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 A ja nadal szukam swojego pathfindera... :/ i znaleźć nie mogę... Wyszukalem coś w Łodzi... Może się wybiorę... A może jest ktoś z okolic kto rzuci wstępnie okiem czy warto jechać? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 A taki ? https://gratka.pl/motoryzacja/nissan-pathfinder-r51-2-5-d-se-salon-pl-1wl-gwarancja/ob/8922031 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 A ja nadal szukam swojego pathfindera... :/ i znaleźć nie mogę... Wyszukalem coś w Łodzi... Może się wybiorę... A może jest ktoś z okolic kto rzuci wstępnie okiem czy warto jechać? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka..kup lepiej Navare - rozwiązuje problem z zabieraniem większej ilości patyków nad wodę - ja zawsze mam problem co zabrać.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 A taki ? https://gratka.pl/motoryzacja/nissan-pathfinder-r51-2-5-d-se-salon-pl-1wl-gwarancja/ob/8922031Niestety jest poza moją granicą która przeznaczam na auto... A pozatym biały wygląda jak lodówka Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Tomek, podeślij jakiś link, jeśli uda mi się znaleźć chwilkę to zerknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 A miał ktoś może styczność z compassem lub patriotem ze 170 konną benzyną? Mowa o dziesięciolatkach. Głównie miałby latać po szosie, czasem po łąkach a sporadycznie przyczepę z koniem pociągnąć... Zastanawiam się czy warto się w nie pchać...Panowie śmiga ktoś compassem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Panowie śmiga ktoś compassem?Sam się do niego przymierzam , ewentualnie trochę większy patriot. Jak komuś nie przeszkadza wygląd to podobno silniki jak i skrzynie to bardzo udane konstrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 a o 2.0 dizlach 140km jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 a o 2.0 dizlach 140km jakieś opinie?Jeżeli samochód z roku do 2010 to sobie odpuść, ten silnik to konstrukcja VW (te awaryjne). 2.0 benzyna miała z tego co kojarzę napędy tylko na przednią oś. Najrozsądniejszym wyborem to auto z silnikiem 2.4 i 170 KM, najlepiej z automatem ( ma 5 biegów do przodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noryb2013 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Używam compassa 2011 4x4 2.2 CRD 170 KM manual.Przejechałem nim ok. 50 000. Generalnie OK. Tylko serwisy eksploatacyjne - płyny, klocki i tarcze (raz konieczność ustawienia zbieżności). Auto dzielne z przyczepką z łodzią. Jedyny minus - mały bagażnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 W okolicy mam do wzięcia 2007 rok, z polskiego salonu - tylko to zachęca. Ale jak mówicie, że silnik passerati awaryjny to dam spokój i szukam dalej kojota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Mnie kilkukrotnie ludzie polecali 2.4 170KM i w gaz go . Bardzo dobre silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Użytkuje ktoś może Ravkę III w benzynie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Użytkuje ktoś może Ravkę III w benzynie ??Jakich informacji kolega potrzebuje? Nie mam takiego auta, ale pracuję w salonie Toyoty mam z nimi styczność na codzień. Może będę mógł pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkuje ktoś może Ravkę III w benzynie ??Mieliśmy służbową , nie wiem czy III ale z 2008. Sprzedaliśmy w 2017 z przebiegiem chyba coś ok. 60tys. Wymiana eksploatacyjna raz na rok. Kolega użytkuje auto z 2007 i ma coś ok. ćwierć miliona km, twierdzi że jak jej blachy zgniją i spadną to ją odda na części bo mechanicznie nie przewiduje żeby coś się stało. Przy okazji : VEHICLE FOR SALE Land Rover Discovery 3 TDV6 HSEClass: full-size off-road / SUV (sport utility vehicle)Colour: silverEngine: 2720 V6 turbocharged dieselTransmission: Six-speed manual, four-wheel-driveWeight / material: 2429/steelDimensions (length/width/height in mm): 4835/2009/1887Power: 188 hpw / 140 kWMileage: 147 572 km (91 696 miles)Year of first registration: July 2009 Seats: 7, Doors: 5Winter and summer tyres includedClutch repair required (est. cost PLN 5000)Price: minimum asking price - £5000 Gross (PLN 24 627 as of 08.02.2019) Form of sale: sealed bid offer submitted to the British Embassy Warsaw (MOD), offers will be accepted only in UK pound sterling (£), vehicle will be sold to the bidder offering the highest price Price: minimum asking price of £5000 Gross (PLN 24 627 as of 08.02.2019)Bid: no later than 1200 hrs on 11th March 2019Notification: Tenderers will be notified in writing as soon as possible after 11th March 2019 Car inspection: on prior telephone arrangementContact details: phone: 22 311 0120 (Polish and English) or 22 311 0145 (English only); email address: karol.konarowski@fco.gov.uk or peter.jarman@fco.gov.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Landek fajny... Podoba mi się... Jak z jego awaryjnością? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Landek fajny... Podoba mi się... Jak z jego awaryjnością? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalkaodpuść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 odpuść Dzięki... Potwierdziłeś znaną mi opinie... W sobotę będę chciał odwiedzić Twoje okolice Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Dzięki... Potwierdziłeś znaną mi opinie... W sobotę będę chciał odwiedzić Twoje okolice Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Dzwoń, coś pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Dzwoń, coś pomogę No jak dobrze pójdzie to mogę Cię zabrać jako znawce tematu Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 ale pracuję w salonie Toyoty Bardzo cenna informacja . "Chorowałem" na Hiluxa ale trochę mi przeszło jak zobaczyłem RAV 2019 , fajna jest.No ale muszę przez pewien czas gromadzić fundusze więc będziemy w kontakcie jeśli nie w 2020 to w 2021 na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 RAV 2019, Supra i Camry .. oj będzie się działo w salonach Toyoty w tym roku.Może nie tak jak w suzuki, gdzie na Jimmiego trzeba czekać ponad 12 meisiecy, ale tez zapowiada sie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 RAV 2019, Supra i Camry .. oj będzie się działo w salonach Toyoty w tym roku.Może nie tak jak w suzuki, gdzie na Jimmiego trzeba czekać ponad 12 meisiecy, ale tez zapowiada sie pięknie RAV 2019 pojawiła się "na żywo" w salonie w ostatni weekend stycznia. Z tego co gdzieś wyczytałem na podstawie tylko i wyłącznie zdjęć kupiono w Polsce w styczniu ok. 300 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) W ostatni piątek wpakował się przed nas podczas powrotu z nad Sanu. Chyba tyle, co wyjechał z salonu. Edytowane 12 Lutego 2019 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Rok trzeba czekać na Jimnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi