godski Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 W ostatni piątek wpakował się przed nas podczas powrotu z nad Sanu. Chyba tyle, co wyjechał z salonu. 20190212_155625.jpgTeż dzisiaj widziałem w tym kolorze. Samochodzik jak sprzed pół wieku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Zajebisty jest ten nowy Jimny , szkoda ,że nie zrobili wersji long 5 - drzwiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Bardzo cenna informacja . "Chorowałem" na Hiluxa ale trochę mi przeszło jak zobaczyłem RAV 2019 , fajna jest.No ale muszę przez pewien czas gromadzić fundusze więc będziemy w kontakcie jeśli nie w 2020 to w 2021 na bank.Nie rozumiem kolegi. Spytałem z grzeczności i chęci pomocy. Co do cennej informacji to pytanie konkretne też nie padło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 W ostatni piątek wpakował się przed nas podczas powrotu z nad Sanu. Chyba tyle, co wyjechał z salonu. 20190212_155625.jpgMuszę go mieć. Mimo tylu wad i w sumie dla mnie raczej malej przydatnosci i tak muszę go mieć ????. Plus taki ze pewnie ze 20 lat go będą produkować. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 A można wiedzieć jakie to on ma wady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 A można wiedzieć jakie to on ma wady? Dla mnie nie ma tylko jeden problem jest :trzeba ten pier...... rok czekać troszkę się będzie dłużyć ale wytrzymam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Dla mnie nie ma tylko jeden problem jest :trzeba ten pier...... rok czekać troszkę się będzie dłużyć ale wytrzymam .Na Zachodzie w salonach też tyle trzeba czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Piszą że wszędzie tak jest . Edytowane 12 Lutego 2019 przez Paweł J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 A można wiedzieć jakie to on ma wady?Wspomnialem ze do moich zastosowań.Jazda autostradą/ekspresową - ograniczona prędkość-hałas, prymitywny automat, mało miejsca w srodku i coś by się jeszcze znalazło. Ale i tak udał się lepiej niż można było oczekiwać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Znajomy sprzedawca z Suzuki powiedział mi ostatnio że Suzuki buduje w Indiach fabrykę gdzie będą produkować tylko Jimniego, ma to rzekomo zredukować okres oczekiwania z 12 do 6-8 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 A ja dalej nie mogę tego zrozumieć, dlaczego jest taki popyt na ten samochód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 A ja dalej nie mogę tego zrozumieć, dlaczego jest taki popyt na ten samochód...Ja też nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Może to, że jako jedyny, chyba, nie nie ma przerostu masy nad treścią. Wozidło do lasu a nie na pustynię jak te inne smoki co na leśnej drodze muszą mieć usuwane drzewa bo się nie wyrabiają na zakrętach i grzęzną byle gdzie z powodu swej masy. No i do jeżdżenia a nie do ciągania nie wiadomo czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Z tyłu wyglada prawie jak taka mała G klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jest żelaźniak pierwszej klasy W terenie bajka, ale dojechać do tego terenu, to najlepiej na lawecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jest żelaźniak pierwszej klasy W terenie bajka, ale dojechać do tego terenu, to najlepiej na lawecie. Nie jest tak źle P.S. ja tam Petryna lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Chyba, że mieszkasz/pracujesz/nie oddalasz się zbyt często o tego "terenu" a w ostateczności na lotnisko w Rzeszowie, Zielonej Górze, Babimoście, Balicach oraz sto innych z trawą na pasie startowym Edytowane 12 Lutego 2019 przez FidoAngel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 A ja dalej nie mogę tego zrozumieć, dlaczego jest taki popyt na ten samochód...To taka mała legenda , przez wielu uważany za najmniejszy i najlepszy samochód terenowy współczesnego "świata" - pomijam ułazy , gazy i inne takie. Tak jak G klasa się nie każdemu podoba tak Jimny nie musi Prawda jest tak że tam gdzie Jimny w terenie nie zawiśnie to przejedzie wszędzie Jest żelaźniak pierwszej klasy W terenie bajka, ale dojechać do tego terenu, to najlepiej na lawecie.Bartku, ten nowy to inna bajka... Jechałem nim, całkiem przyjemnie się prowadzi, przyzwoicie przyspiesza, zyskał na wyglądzie i wykonaniu w środku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jeżdzi juz kilka po Rzeszowie tych nowych. Sprzedali chyba 8, 2 zostały w salonie, bo był limit do 10 sztuk an salon.Nie kipi się tego auta nigdzie, w Polsce, w Niemczech czy na Zanzibarze, wszedzie trzeba czekać.W Niemczech były nowe z " z drugiej reki" o 2,5 tys E drozj jak w Salonie, ale od ręki - niczym fiaty i plonezy kiedyś u nas.To auto ma konkretne zastosowanie i idealnie się w nim sprawdza.A ta nowa wersja nawet do jeżdżenia po mieście ( co uważam za profanacje ) całkem nieżle sie nadaje.@nalewator też tak pomyślałem, szkoda ze nie am wersji 5 drzwi albo przynajmniej long, żeby coś więcej jak podlodówki się do niego zmieściło A ogólnie na żywo wygląda i jeżdzi jak taka miniaturka wranglera w mojej opinii, a jak zrobili wranglera 5 drzwiowego to i moze jimmy bedzie miał taka wersje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Nowego nie miałem okazji dosiąść, poprzednie wersje nie nadają się do "normalnego" jeżdżenia. Przeżycia na asfalcie jak w legendarnej "bahance", czyli Ułazie Caravan Przekroczenie 80 km/h zakrawa na misję samobójczą. G klasa to niemal S klasa przy Jimny Cenowo też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 A można wiedzieć jakie to on ma wady?Niska masa przyczepy bez hamulcówI o jednoskladach w kabinie zapomnij.Przy 4 osobach na pokładzie piwo dla 3 ledwo w bagażnik upchniesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Brat wędkarz-myśliwy jeździ takim starszym Suzukim. Powiem tak, jeździ to wszędzie, ale nie da się tym jeździć. Kilka-kilkanaście km od domu na polowanie, bliskie wędkowanie jest ok. jak dla niego. Tylko producent zapomniał dodać taką osłonę na szczękę, jaką mają bokserzy, albo przynajmniej kawałek łądnego wężyka gumowego. No i najlepiej najpierw robić badania kręgosłupa, czy kandydat nadaje się do prowadzenia auta. Nie dałbym rady dojechać tym na swoje odleglejsze łowiska, pomijając problem z ciągnięciem przyczepy z łodzią. Do tego namiot niezbędny, nie ma miejsca na spanie wewnątrz. Nie mówiąc o drugiej mojej wędkarskiej pasji, musiałbym ciągać solidną przyczepkę. Suma summarum, dzielne auto na nieodległe łowiska, z minimum sprzętu i bez komfortowej łodzi. Na takie okazje jest wymarzony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Szkoda, że nie dali Jimnemu benzyny 1.4 turbo z 6 biegowym manualem i automatem z Vitary ani wersji 5-drzwiowej - może jednak pojawią się później przy takim zainteresowaniu. Autko świetne w terenie, a i w mieście da radę. Gorzej jednak z dłuższymi dojazdami - 102 konie, 5 biegów i ponad 4 tys. obrotów przy 130 km/h nie wróżą wygody w trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Nie wiem czy mogę reklamować ale oprócz wyglądu autko fajne . Ja szukam Subaru Forestera III http://forum.octaviaclub.pl/forum/handel-i-us%C3%A5%C2%81ugi/og%C3%A5%C2%82oszenia-kupi%C3%A4%C2%99-sprzedam-auto-moto/2626485-s-kia-sportage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 stoi w Niemczech za 2250e 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi