Gabriel Kozdraś Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Tomek, byłohttps://www.otomoto.pl/oferta/mitsubishi-pajero-nowy-silnik-alpine-car-play-kamera-cofania-ID6BFXtO.html#7aba411dd1 I to z nowym silnikiem z przebiegiem 7kkm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Tomek, byłohttps://www.otomoto.pl/oferta/mitsubishi-pajero-nowy-silnik-alpine-car-play-kamera-cofania-ID6BFXtO.html#7aba411dd1 I to z nowym silnikiem z przebiegiem 7kkm Tylko dla mnie jak na auto na ryby już trochę dużo... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Fajnie to wygląda... Tylko ciężko znaleźć taki model... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Przecież kupiłeś ładny i funkcjonalny samochód,możliwości terenowe identyczne na drodze asfaltowej praktycznie bez różnicy. Jak byś odbył przejażdżkę z zawiązanymi oczami jednym i drugim ciężko byłoby rozpoznać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Skaucina jest dzielna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Skaucina jest dzielna.Z łódką na haku tak słodko by nie było ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Z ciężką na pewno. Ale ponton z zestawem jest na tyle lekki, że jedzie jak bez. Sprawdzam już coraz głębiej hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 To i ja się pochwalę. Pełnoletni i w terenie dzielny.... ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 https://www.youtube.com/watch?v=XM2ALtfdxdIMiało być Subaru a po obejrzeniu filmu wybór padł na coś takiego.Uniwersał i w lekki teren da radę i w długiej trasie przyjemnie się jedzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Miało być za rok, ale wku...ił mnie mój paździerz i mam nadzieję, że za niedługo znajdę Jeepa WJ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) A o tym cudzie to słyszeliście? SsangYong Rexton. Najczesciej spotykane z silnikiem 2,7l 185KM. Diesel. Silnik na licencji mercedesa, skrzynia automatyczna mercedesa, zawieszenie podobno rowniez.Napęd ogolnie merca ML. Edytowane 16 Marca 2019 przez Drac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Michał, prawie Żywiec robi różnicę. Ten filmik, żaden miarodajny, takie błoto to moja C8 na zimowych kapciach bez problemu pokonuje w roznych wariantach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Wiem wiem Ale to jedyny samochod spełniający większość moich wymogów i w malych pieniądzach. Mocny silnikSkrzynia automat prosta w budowieWysoki prześwitNapęd na 4 łapyDuży bagażnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Znajomy ma takiego rextona z 5-6 lat. Tylko tankowanie, filtry i oleje. Nie narzeka. Tylko w Jego przypadku to dupowóz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Mój znajomy też ma. Porządne auto z tego co słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Na ten moment mogę powiedzieć jedynie że komfortowe, mega wygodne, wysoko się siedzi. Pomimo masy 2100 kg dobrze się zbiera. Miękki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Zapytam w tym temacie. Panowie czy Mazdy CX-5, CX-3 i Mazda 6 III mają tendencję do szybkiego łapania rdzy, jak to się powszechnie przyjęło do tej marki? Pytam o auta wyprodukowane po 2012r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nie, te nowe mazdy to nie to co kiedyś, pod względem antykorozji dogoniły vag'a, ale pewnie do francuzuów dalej im daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Wszystko fajnie z tym Ssang... ale co trzeba mieć nie tak z bańką, żeby sobie taki syf przed własną bramą robić? ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Wszystko fajnie z tym Ssang... ale co trzeba mieć nie tak z bańką, żeby sobie taki syf przed własną bramą robić? Artur taki urok jak się kupuje dom /działkę w szczerym polu. Co by nie zrobił to i tak będzie błoto po pas. Zwróć uwagę ,że tam rośnie kukurydza i za moment wjedzie kombajn a po chwili ciągnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Działka w mieście smog , szum samochodów i tramwajów , menele i imprezy . To już wole błoto , kombajn i ciągnik trochę smrodu gnojówką .Świeże powietrze , cisze i zwierzęta grasujące w kukurydzy . Od tygodnia widzę bociany , czaple , żurawie i bażanty .Do Biedronki i na targowisko chodzę zimą w kapciach .Trzeba lubić co się ma a nie co sobie inni wymyślą . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Do Biedronki i na targowisko chodzę zimą w kapciach .Fajnie masz, ja mam 25 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Moja siostra miała tego sang janga dajcie spokój co chwile awarie skrzyni automatu spalenie w miescie 15l ropy w trasie nie zeszło ponizej 10 fakt duze wygodne auto ale jak coś klękło nikt nie chciał tego naprawiać. Po roku sprzedała i to ledwo bo nikt nie chciał kupić.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 .."przerabiał" ktoś Panowie Jeepa Commandera..jakieś spostrzeżenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Wszystko fajnie z tym Ssang... ale co trzeba mieć nie tak z bańką, żeby sobie taki syf przed własną bramą robić? ????????To samo może powiedzieć fanatyk innej marki o Twoim samochodzie ... To samo mówili na temat marki Kia "parę" lat temu, a teraz część nią jeździ ... Może ten rexton za ładny nie jest, ale swoje zadania spełnia i rozsądne pieniądze kosztuje. A powiedzenie jak dbasz tak masz nie wzięło się z kosmosu i to jest fakt. Edytowane 20 Marca 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek-morze Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 .."przerabiał" ktoś Panowie Jeepa Commandera..jakieś spostrzeżenia???Kolega teraz dłubie commandera. Słabe zabezpieczenie antykorozyjne podwozia - tak ogólnie. Więcej, to jak o każdym aucie, można książke napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi