Prawie30 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Cześć ja będę sprzedawał po nowym roku.Ok, to pamiętaj żeby się odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Sprawdź homologacje czy jest opcja zamontowania haka Jak dobrze pamiętam to nie da radySpytam, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 moja była regionalna miała insignię ale w automacie i też kilka razy jej zdechła skrzynia...widziałem to auto w combi i w sedanie passata b5 więcej miejsca w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) 2.0 biTdi 4motion + 10kg piasku pod kołami=kolega pchający.+100kg piachu = 2kolegow +1000kg piachu =traktor+trochę błota =pasterka. Do ryb się nie nadaje Edytowane 7 Grudnia 2019 przez rózgaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 ktoś z kolegów wcześniej pisał o octavi scout 4x4 że nie do zajechania, więc jak dbasz tak masz. Tylko mi się wydaje że trochę niska jest...Scout4x4 2008 manual rewelkaPassat 2015 biTdi 4mot zart . Jeśli chodzi o ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Oponki już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Ale mięcho! Super! Napisalem niedawno, że jadę po mojego drugiego Rextona, tyle że w benzynie 3,2.Pojechalem, ten motor świetnie napędza bryczke. Dobre przyspieszenie i w ogóle.Niestety go nie kupilem bo.....ten egzemplarz sie nie nadawał, w mojej ocenie, do zakupu. Ale nie ma tego złego! Kupilem samochód o ktorym marzyłem za młodu 4,7 benzyna gaz230KMQuadra drive2002/2003r. Bałem się co żona powie, bo to ona bedzie wiecej jeździć, ale zła byla tylko za kolor, bo oboje nie lubimy granatowych samochodów. A jak sie przejechała i w fotel ją wgniotlo - z usmiechem stwierdziła że "ma odejście". 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Ale mięcho! Super!Napisalem niedawno, że jadę po mojego drugiego Rextona, tyle że w benzynie 3,2.Pojechalem, ten motor świetnie napędza bryczke. Dobre przyspieszenie i w ogóle.Niestety go nie kupilem bo.....ten egzemplarz sie nie nadawał, w mojej ocenie, do zakupu.Ale nie ma tego złego! Kupilem samochód o ktorym marzyłem za młodu 4,7 benzyna gaz230KMQuadra drive2002/2003r.Bałem się co żona powie, bo to ona bedzie wiecej jeździć, ale zła byla tylko za kolor, bo oboje nie lubimy granatowych samochodów. A jak sie przejechała i w fotel ją wgniotlo - z usmiechem stwierdziła że "ma odejście".Jeepa mam i ja. Tutaj trochę amerykańskiej historii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 @Drac gratuluję zakupu. Jako młody dzieciak marzyłem o jeepie, miałem w pokoju plakat auta i powtarzałem sobie, że kiedyś go kupię. Moim zdaniem wj jest kwintesencją tej marki jak na te czasy. Sam jeżdżę teraz wk2 z 15 roku, ale wj zawsze budzi we mnie pierwotne rządze. Kiedyś go posiądę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Cześć, miał ktoś styczność z ford maverick/escape 2, silnik 2.3 okolice 2005 roku? Mój jimniak robi się za mały i szukam czegoś większego i mniej hardkorowego od jimny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 WitajciePytanie może mało terenowe ale motoryzacyjne.Wiek opony, DOT... 2X9X to który rok?Normalnie jest parami, tydzień i rok. Tutaj nie mam pojęcia. Wyszukiwarka też słabo mi wypluwa wyniki....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 WitajciePytanie może mało terenowe ale motoryzacyjne.Wiek opony, DOT... 2X9X to który rok?Normalnie jest parami, tydzień i rok. Tutaj nie mam pojęcia. Wyszukiwarka też słabo mi wypluwa wyniki....Pozdrawiamhttps://wulkanista.pl/jak-odczytac-rok-produkcji-opony/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) https://wulkanista.pl/jak-odczytac-rok-produkcji-opony/Dziękuję, ale nie widzę tam odpowiedzi na pytanie. Opony Hankooka. 2x9x to miejsce produkcji. Idę szukać czy są gdzieś jakieś numery daty. Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Marcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtyna51 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Jak dla mnie to drugi tydzień i 19 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Marcyś pstryknij fotę nieco wiekszą będzie łatwiej . Bo czasami te coś z ix-ami jest obok DOT-u. Edytowane 16 Grudnia 2019 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtyna51 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Tylko pytanie czemu na dacie 9 nie poprzedza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Dziękuję, ale nie widzę tam odpowiedzi na pytanie. Opony Hankooka. 2x9x to miejsce produkcji. Idę szukać czy są gdzieś jakieś numery daty.Jeżeli kupiłeś z drugiej ręki, to bywa, że "uczciwy" sprzedawca usunął ten numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Sprawa sie rozwiazala. Az podjechalem do wulkanizator po drodze....Opis rocznika jest normalny... Ale jest po wewnetrznej stronie Dzieki wszystkim za komenty! Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtyna51 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 W takim razie po co te x z przodu opony,skoro po wewnętrznej stronie jest druga?rozumiem że obie są takie same jeżeli chodzi o rok oraz tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 2X oznacza ze wyprodukowane na Wegrzech. 9X chyba jakas konkretna fabryke. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 W takim razie po co te x z przodu opony,skoro po wewnętrznej stronie jest druga?rozumiem że obie są takie same jeżeli chodzi o rok oraz tydzień?Jak po co, a po to co z nami robią we wszystkich branżach. Nie masz myśleć - masz kupować !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Cześć! Trochę w temacie, a trochę obok bo o samochodzie na ryby i nie ryby, do życia generalnie. Szukam czegoś niedrogiego (20-25k), w miarę młodego (2010+) i możliwie bezproblemowego w eksploatacji. Moją uwagę przykuła skoda octavia, skoda rapid i ewentualnie opel astra, czy macie jakieś doświadczenie z tymi autami, ewentualnie coś innego do polecenia?Jestem NIEszczęśliwym posiadaczem peugeot 407, więc za francuzy z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Octavia jak najbardziej ok .Bagażnik duży i nawet ze zwykłym napędem całkiem dobrze sobie radzi na bezdrożach.Wiem nie jest to samochód terenowy ale jak weźmiesz 4 x 4 to nie powinieneś mieć problemy w poruszaniu się i z rodziną i na ryby. Pakowna jest jak mało która osobówka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Służbowo użytkuję skodę, z 2011 chyba.Bardzo dobrze się tym jeździ.Przy zakupie prywatnego patrzyłem rowniez na octavie kombi 4x4, ale w benzynie i automat..... Jezeli masz mniejsze wymogi dot skrzyni i paliwa, to powinienes cos znaleźć.W tym wątku chłopaki chwalili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Panowie używa ktoś Suzuki Grand Vitara II do ciągnięcia łodzi? Rozważam zakup i chętnie bym przeczytał konkretne wypowiedzi użytkowników. Generalnie potrzeba mi coś 4x4 z reduktorem,dobrze żeby gaz przyjmowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi